Zadruga 6 je tek počela, a već su počeli i veliki skandali. Naime, tokom još jedne u nizu velikih i žustrih svađa Maje i Aleks, Marnkovićeva je odlučila da udari na Aleksandrinu majku, Slovenku koju je optužila da se bavi vradžbinama.


Nakon cijleog haosa, sada je odlučila i Slovenka da se oglasi. Ona je bia vido uzemirena i otkrila je da planira da tuži Maju.

Aleksandrina majka podržala ćerkinu vezu sa Dejanom, pa se slomila zbog  teške bolesti Nikolićeve! - Alo.rs
– Ona gospođica misica sveta, umišljena, što vređa Aleksandru i pominje te hodže i hadžije… Razmišljam šta da radim. To je velika uvreda za mene. Umreću, ne mogu da gledam ovo više… Tužiću Maju. Ovog puta da, žestoko ću da je tužim. Neka im je na čast to što izjavljuju… Obavezno ću da je tužim, u šoku sam ceo dan. Kad nisam danas umrla… Trebalo je da idem u bolnicu, ali moram da gledam Aleksandru. Idem u manastir kad mi se vrati advokatica – započinje Slovenka.

– Ukočila mi se vilica, počela sam da plavim, ruke su krenule da mi plave. Maja njoj da kaže da je k*rvetina… Au, brate mili, što nisam tamo. Au, majko, što nisam tamo… Ušla bih tamo, na keca odmah! Odmah! Postrojila bih na mesto, kunem se! Ja nisam Aleksandra, pa veći mangupi nisu mogli na kraj sa mnom da izađu. Ja sam njih sve pročitala preko TV-a! Moje dete je odgajano kao princeza, nije dr*lja. Ona ima nekome nešto da kaže? Do čega smo došli, Bog sigurno plače nad nama, više ne može da podnese šta se ovo radi. Ja se nikoga ne plašim, samo Boga! Vidite vi ljubomoru na nju… Mene zovu ti fanovi, podrška njena, konstantno, plakali su sa mnom, nisam mogla da pričam… Aleksandra toliko ima podrške… Ja to nisam znala do danas. Pa i pobedila je na ovom takmičenju (Izbor za Miss i Mistera Zadruge 6) – nastavlja Aleksandrina majka.

Majka Aleksandre Nikolić konačno otkrila ko je finansirao zadrugarku, ovo  ime niste očekivali, a spomenula i prostituciju! - Alo.rs
Podsjećanja radi šesta sezona ovog rijalitija krenula je žustro. Osim ljubavnih priča, izdvojili su se i brutalni sukobi zadrugara, a stare rivalke Maja Marinković i Aleksandra Nikolić obnovile su svoj sukob. Maja smatra da je razlog sukoba to što su obe bile sa Janjušem i Filipom Carem, a svoju cimerku naziva pogrdnim imenima i često je proglašava k*rvetinom. Aleks nije ostala dužna Maji, a najviše se fokusirala na njen bivši odnos sa Pecom Raspopovićem.