Već smo navikli da nas ništa negativno više ne može iznenaditi. Iz dana u dan imamo priliku da vidimo dokle neljudstvo može da ide i koliko ljudi nemaju stida ni srama. Ono što je jedino iznenađujuće je to da se više ne obaziru na okolinu, niti na pkruženje gdje se nalaze.

Današnji akteri ovog članka su dokazali i pokazali cijeloj naciji šta znači ne biti obazriv i biti jako bezobrazni i nekontrolisani u javnosti. Uzevši u obzir da se radi o starijim ljudima, i da se ne može skriviti na onu staru izreku “mladost ludost” ljudii građani su još više u šoku.

Naime, radi se o starijem paru koji je navodno iz Rusije. Oni su snimljeni i uhvaćeni na djelu kako imaju inti*ne odnose na jednoj od klupa u parku u Krasnodaru i to upravo pored dječijeg igrališta, usred dana.

Parkovi u Beogradu: Prirodna oaza mira ~ Blog

Ovog muškarca i ženu uočili su stanari obližnje višespratnice, ali njih dvoje kako se čini nisu obračali pažnju i pridavali tome značaj, čak ni zbog toga što su na javnom mjestu i što djeca mogu da ih vide. Iako su bili odjeveni, bilo je više nego očigledno šta zapravo rade.

Parkovi u Beogradu: Prirodna oaza mira ~ Blog
Inače za takvo ponašanja, prijeti im zatvorska kazna, a kao je napisano na Komsomolskajoj pravdi policija je započela istragu i već traga za zaljubljenim parom.

Linijski park: od A do Š
– Utvrdiće se identitet građana. Preti im administrativna odgovornost po članu o sitnom huliganstvu, koji predviđa kaznu lišenja slobode do 15 dana – saopštila je pres-služba regionalnog Ministarstva unutrašnjih poslova.

Kako navodi Telegram kanal koji je objavio snimak, njih dvoje su vjerovatno bili pod uticajem alkohola.

 

Video i slike možete pogledati OVDJE