Miloš Đ. (68), poznati kaskader i učitelj jahanja koji se tereti da je sek*ualno zlostavljao učenice prebačen je u pritvor Centralnog zatvora u Bačvanskoj ulici u Beogradu i smješten je u sobu sa još nekoliko pritvorenika.

Kako se saznaje Milošu je u pritvoru u policijskoj stanici pozlilo, jer je kako se saznaje šećerni bolesnik, koji treba da prima insulin.

Monstrum koji je silovao djevojčice
– On ima otvorenu ranu na peti zbog šećerne bolesti. Njegovo lečenje je počelo kada prebačen u Centralni zatvor. Insulin je dobio kada je stigao u pritvor. Redovno ga previjaju i prima neophodne lekove koje mu je porodica donela. Posete su mu dozvoljene – navodi naš sagovornik blizak istrazi.

Njemu je prvobitno odrešen pritvor u trajan ju od 48 sati, a nakon toga je prebačen u Centralni zatvor. Njegov branioc koji ga zastupa Vilijam Paspalovski, je izjavio da je pritvor Milošu određen bez osnova sumnje.


– Uložićemo žalbu na rešenje o određivanju prtivora. Biće ovo jako zanimljiv i veoma opasan slučaj. On je sve i svašta tamo potpisao, a ne vidi dobro – kaže izabrani advokat Vilijam Paspalovski.

.
Podsjećanja radi, osunjičeni kaskader i učitelj jahanja Miloš Đ. je prije nekoliko dana saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je od 2010. do 2021. godine, izvršio krivična djela silo*anje, silo*anje u pokušaju, po*no uznemiravanje i četiri krivična djela nedozvoljene po*ne radnje nad sedam polaznica njegove škole jahanja, od kojih je pet bilo maloljetno u vrijeme izvršenja krivičnog djla.
Osumnjičeni se na saslušanju branio šutnjom, tačnije iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu u fazi istrage.