Ana Stanskovski, poznata influencerica, šokirala je svoje obožavatelje kada je nedavno otkrila da je tetovirala ime svog dečka na sredini čela. Ovo neočekivano potez potvrdila je putem video snimaka koje je podijelila na svom Instagram računu, koji prati impresivnih 108.000 ljudi.

Izražavajući svoju privrženost novoj tetovaži, Ana je povukla paralelu s dubokom ljubavlju prema svom dečku Kevinu. Smatra da prava ljubav zahtijeva konkretne geste, a tetoviranje partnerova imena na vidljivom mjestu je, prema njezinom uvjerenju, izraz krajnje predanosti. S jasnošću je poručila svojim pratiteljima da ako vaša voljena osoba nije spremna za ovakav iskorak, onda možda nije vrijedna vaših dubokih osjećaja.

Oni koji su uputili upozorenja o mogućem kajanjem u budućnosti i o mogućem konačnom slomu veze s Kevinom nisu ostali neprimijećeni. Ana im je odlučno odgovorila tvrdnjom da ovako bira izražavati svoje emocije te da autentičnost tetovaže nema cijenu. No, odjeljak s komentarima na njezinom videozapisu, koji je dosegao više od 14,7 milijuna pregleda, postao je poprište kontroverzi. Gledatelji su izražavali šok i nevjericu, uz komentare poput “Je li ovo stvarno?”, “Ne možeš biti ozbiljna”, te savjetima Kevinu da “pobjegne”.

Kako se očekivalo, uskoro je otkriveno da tetovaža nije bila stvarna. Ana je podijelila video na kojem briše Kevinovo ime s čela, priznajući da je cijeli postupak bio izrežiran. Unatoč izraženom žaljenju zbog tetovaže, Ana je naglasila da njezino stvarno žaljenje nije vezano uz lažnu tetovažu. Njezin cilj bio je uputiti poruku mladima i svima koji razmišljaju o tetoviranju, naglašavajući važnost promišljenosti i istraživanja prije nego što se donese trajna odluka. Ovo priznanje je izazvalo novu rundu komentara, neki je optužujući da je njezin postupak bio samo taktika za prikupljanje pregleda na internetu.

Preporučujemo