Kao što ste mogli pretpostaviti iz naslova, današnja tema je ispovijest djevojke koja je iznenadila sve svojom odlukom da podijeli istinu o tome kako je postala prostitutka. Zove se Maeve Moon, a sve je počelo kada je odlučila postati sponzoruša, točnije pronašla je imućnog sponzora koji će održati svoju tvrtku. S njim je otišla u Ameriku na dvije godine, nakon čega se odala tipičnoj prostituciji.

 

Sada je ona prestala da se bavi sa time, a na početku svoje ispovijesti ona je rekla: “U početku sam naplaćivala 150 funti (oko 20.000 dinara) po satu i sećam se da mi je klijent dao svih 150 funti. Uradili smo to u mojoj studentskoj sobi dok sam držala novac u ruci. Tih 150 funti je apsolutno ništa, apsolutno ništa. Ali kada se navikneš da radiš za kikiriki, za tih 150 funti, to ti pređe u naviku”, rekla je ona.

Mejv je nastavila pa je rekla i ovo: “Bila sam sve mršavija. Pustila sam da samopoštovanje nastavi da mi opada, i ljude da mi rade sve gore i gore”, priznala je da je svojim klijentima ona dozvoljavala da prema njoj budu nasilni, ali iz dana u dan situacija je bivala sve gora: “U toku dana sam primala više klijenata nego što je moje telo moglo da podnese, a onda sam to isto radila šest-sedam dana u nedelji. Sve teže sam se nosila sa tim”, rekla je ona.