Najpoznatija rijaliti zvijezda Miljana Kulić izjavila je da će njen dečko Nenad Macnoić, poznatiji kao Bebica, u papirima biti zaveden kao otac njenog malenog sina Željka, pa je otkrila da jedva čeka da uđđe u Zadrugu 6. Ona želi da stavi tačku na sve spekulacije o njoj i njenoj porodici.


Naime, ona je odlučila da se putem svog Instagram naloga obrati svojim pratiocima koji su nešto više od mjesec i po neprestano pratili vijesti o njenoj borbi za život, i nadali se što bržem oporavku. Ona je odgovarala na pitanja koja su joj njeni pratioci postavljali i tom prilikom otkrila da će njen sin Željko konačno dobiti oca, njenog sadašnjeg dečka Nenada Macanovića Bebicu.


– Upisaću Nenadovo ime na papirima gde bi trebalo da stoji ime Željkovog oca, zato što ga on 100 puta više voli – sopštila je Kulićka i osvrnula se na težak period iza nje:

– Znam da vam je bilo žao, a ja sam tek sada svesna da sam mogla da umrem. Imam noćne more zbog toga sada, ali sve je prošlo dobro na kraju. Smršala sam 22 kilograma i na specijalnom sam režimu ishrane, još uvek – rekla je Miljana, a onda dala riječ Bebici koji je otkrio koji mu je trenutak bio najteži:

– Stalno smo bili u bolnici, svima nam je bilo teško… Ali najgore je bilo kada smo pogledali u njen krevet koji je u jednom momentu bio prazan! Presekli smo se, mislili smo da se desilo najgore, a onda su nam rekli da samo žele da joj promene krevet i da je sa njom sve u redu… – rekao je Nenad.

MILJANA KULIĆ - najnovije objave | 24sata

Kulićeva je odgovorila i na pitanje kada ulazi u “Zadrugu 6”:

– Ne znam kada tačno ulazim, ali sigurno ulazim i jedva čekam da uđem. Želim da stavim tačku na sve spekulacije o meni. Samo bih da dodam da mislim da su bolesni oni ljudi koji su pričali da su moja majka i Bebica u vezi, to su bolesnici… Idem sada da jedem banana split – završila je Miljana svoje lajv obraćanje fanovima.