Željka Ražnatovića Arkana i Cecu spojio je nezaboravan trenutak koji su doživjeli zahvaljujući pevaču Oliveru Mandiću. Naime, Oliver je angažovao Džeja Ramadanovskog i samu Cecu da nastupe na proslavi Srpske dobrovoljačke garde, a ovaj susret je ostao urezan u sećanju svih prisutnih. Ceca je priznala da je tada imala ogromnu tremu, ali nije ni slutila da će to biti sudbonosni trenutak u njenom životu.

“Kada sam ga prvi put videla, nisam imala pozitivno mišljenje o Arkanu, plašila sam ga se i nije mi bio simpatičan. Puno toga sam čula o njemu, što je uticalo na moj pogrešan utisak o njemu. Sećam se da sam imala ogromnu tremu kada sam morala da pevam sa Džejem na Danu garde”, izjavila je Svetlana Ražnatović Ceca gostujući u emisiji “Maksovizija” 1996. godine.

Taj sudbonosni trenutak se odigrao tačno 2. novembra 1993. godine u luksuznom hotelu “Interkontinental”. Ceca je često isticala da se između njih dvoje rodila ljubav na prvi pogled, a ta ljubav će ih voditi kroz mnoge izazove i uspone tokom narednih godina.Iako su prošle mnoge decenije otkako je Ceca nosila svoju prepoznatljivu kratku frizuru, postojale su glasine koje su povezivale Arkana s njenom promenom izgleda. Kružile su priče da je upravo Arkan lično ošišao Cecu.

Međutim, Arkanska verzija priče bila je nešto drugačija. “Čuo sam da sam ošišao neku Cecu. Poznavao sam pokojnog Tomu Zdravkovića i Lepu Lukić među pevačima, ali nikada nisam čuo Cecu da peva, niti sam je ikada video uživo. Tek kad je došla na tu proslavu, predstavili su je kao devojku koju sam ja ošišao. Tako smo se upoznali”, izjavio je Arkan tada.

No, Ceca se nije složila u potpunosti s njegovom verzijom događaja. “Nije bilo baš tako, rekao je nešto poput ‘Daj da upoznam tu devojku Cecu’ s umiljatim glasom, a potom dodao: ‘Baš mi je drago da upoznam devojku koju šišam već godinu dana, a da je nikada nisam upoznao’. Tada sam se skoro onesvestila od šoka. Priča o šišanju bila je zaista neverovatna, a mnogi su se pitali da li nosim periku”, ispričala je Ceca s osmehom.

Preporučujemo