U današnjem vremenu, nažalost je rijetkost da su brakovi stabilni i da su ljudi u tim brakovima sretni, iskreni i ispunjeni. Svakim danom sve češće imamo priliku pročitati da se brak raspao zbog preljube ili prevare, ili to čuzi u našoj bližoj okolini. Nažalost to je postala svakodnevnica.

Mnogi muškarci koji su u braku,ali ništa manje i žene, danas osim svojih supružnika odluče da imaju partnere koji ih ispunjavaju na svim poljima, da to ni ne kriju. Nekada nam se čini da više kriju supružnike nego, ljuba*nike ili ljuba*nice. Izlasci i šoping sa drugim partnerima im postaje svakodnevnica.

 

Ipak, najveći problem nastaje kada se sa ljuba*nicom ili ljuba*nikom nađete na istom mjestu gdje i vaš zakonski partner,a njemu ili njoj ste rekli da ste na potpuno drugom mjestu.

Naime, to je uradio i akter današnje priče. Mirko je rekao svojoj supruzi kako ima neke neodložive obaveze, pa j ona tako odlučila da ode u šoping sa svojom majkom. Nije ni slutila na koga može da naiđe. Ostala je u šoku kada je vidjela svog muža u društvu žene koju ne poznaje. Nije željela da sluša nikakva objašnjenja nego je odlučila odmah da napadne njegovu ljuba*nicu i tu je započela tu*a. Slučajni prolaznici koji su se zatekli tu u tom momentu, nisu mogli da vjeruju svojim očima šta se događa i ostali su šokirani. Naime, supruga i tašta glavnog aktera ove priče su nasrnule i krenule da tu*u ženu, dok je Mirko pokušavao da ih rastavi.

Potukle se supruga i ljubavnica: 'K***o, praviš mi siročad od djece!' - RTL  VIJESTI

Neki od prolaznika su domah počeli da slikaju i snimaju ta događaj, pa je kasnije cijela ta priča dobila sasvim drugu dimenziju.

Strast je prolazna, a ljubav je zauvijek: 3 razloga zašto muž ne bi ostavio  ženu zbog druge - Pult24
Kako se saznaje, muškarac je šetao po tržnoom centru sa svojom sada već vjerovatno bivšom ljubavnicom, i sve je bilo kao u snovima, dok se u jednm momentu ispred njih nije pojavila njegova supruga i tašta. Njegovoj supruzi je odmah sve bilo jasno i nije željela da sluša nikakva objašnjenja, pa je odmah krenula da tu*e njegovu ljuab*nicu, jer ova očigledno nije mogla da drži jezik za zubima.