Javne ličnosti skandalima često pune novinske stupce, a na uradu su često baš zbog intimnih videa koje su procure u javnost.


U jednom od “svježijih” skandala našla se i pjevačica Tea Tairović. Njoj je, kako su pisali domaći mediji, nakon sramote koju je doživjela, porasla cijena na nastupima. Ipak, dok je njoj „kućni video“ donio neviđenu popularnost, ima i onih dama sa javne scene kojima je takav skandal unazadio karijeru.


Suzana Mančić koja je radila kao „Loto djevojka“ i važila je za jednu od najpoželjnijh dama sa domaće javne scene, dvaput je prošla kroz osudu javnosti nakon što su njena dva inti*na snimka ugledala svjetlo dana. Prvi video pojavio se 2006. godine, a drugi, poznatiji, nešto kasnije. Na njemu je imala odnose sa grčkim bankarom Simeonom Ocomkosom.

Sanji Stojanović, koja se svojevremeno takmičila u “Zvezdama Granda”, mnogi su previđali blistavu budućnost. Mlada pjevačica osvojila je publiku svojim neobičnim nastupom, kao i glasom koji je veoma specifičan. Međutim, njen tadašnji put ka estradnom nebu, potpuno je bacio u sjenku „kućni video“ Sanje i njenog bivšeg dečka. In*imne scene preplavile su društvene mreže, a za nju su tada saznali mnogi. Sanja se tada povukla sa scene i nije se dugo pojavljivala u javnosti.

Davne 2008. godine javnost je brujala o inti*nom snimku voditeljke Jelene Žeželj. Naslone strane novina bile su prepune slikama iz kompromitujućeg filma. Javnost je Jelenu prvi put upoznala tokom učešća u rijalitiju “Veliki brat” kada je sa svega devetnaest godina kročila u popularnu kuću gdje se svaki njen potez snimao.

Ipak, snimak Severine Vučković sa jahte definitivno je digao najviše prašine, o čemu je Balkan dugo brujao.