Bivša učesnica Zadruge 5 Ana Jovaović i njen bivši dečko Nikola Ilić jedno vrijeme nisu bili u žiži javnosti, što im očigleldno nije godilo. Otkad je ova atraktiva zadrugarka izašla iz Bele kuće, odlučila je da demantje sve navode da se vidjela sa bivšim dečkom, ali i samog Nikolu koji se ukjučio u emisiju u kojoj je tada gostovala i odlučio da je urniše dokazima i snimcima sa njihovog zajedničkog putovanja. Bez obzira na sve ona nikada nije željela da prizna da je došlo do pomirenja od njenog izlaska. Nakon svađe i fizičkog kontakta od strane Jovanovićeve, ljubavni par se nije oglašavao, te pretpostavljalo da im je veza konačno uplovila u mirnu luku.


Sada se Nikola Ilić ponovo oglasio na svom Instagram profilu i podigao prašinu kada je odlušio da postavi snimmak novog ili starog napada od strane Ane Jovanović na njega, te je najavio da će je jako brzo raskrinkati za sve.


– Večeras ću vam premijerno pokazati ko je Ana Jovanović. Iako svi već znate ko je i šta je, ja ipak imam želju sve da podelim sa vama – napisao je Nikola.


Na sljedećem video snimku tu*e koji je podjelio sa svojim pratiocima, kako se pretpostavlja, potkačio je svoju bivšuu djevojku za Filipa Cara sa kojim je Ana imala intimne odnose u prethodnoj sezoni, ali je ipak odlučio da to obriše.  Podsjećanja radi, u toku gledanja uspomena pred sami kraj rijalitija, objavljena je Anina slika, gdje ona leži gola, a pretpostavlja se da ju je slikao njen bivši dečko bez njenog znanja i pristanka.