Iako se mnogi Britanci bore da se naviknu na život bez svoje kraljice koja je vladala 70 godina, Džemima Pekington je očigledno bila spremnija za sm*t Njenog Veličanstva nakon što su njene špargle ranije ovog mjeseca “formirale oblik slomljene krune”.

Mystic Veg: Woman Predicting The Future With Asparagus Reveals Next British Prime Minister - Zenger News

Naime, ako do sada niste čuli da postoje osobe koje znaju da tumače stvari putem špargli, sada ćete sigurno znati za njih. Ovi ljudi bacaju špargle u vazduh i tumače stvari na osnovu toga kako one padnu na zemlju, pa je tako Džemima, kada je ranije ove godine vidjela slomljenu krunu, znala da se sprema nešto loše.

Kraljica Elizabeta
– “Koplja” špargli su formirala polomljenu krunu što mi je nagovestilo da će doći do velike tuge, prisjeća se ona.

Naime, kraljičina sm*t nije jedino predviđanje koje je Pekington iznijela u vrijeme proricanja sudbine. Ona takođe tvrdi da je predvidjela Bregzit, sm*t kraljičinog supruga princa Filipa, zbacivanje Tereze Mej sa mjesta premijera i povlačenje Harija i Megan iz kraljevske porodice. Nakon kraljičine sm*ti, Pekington je izvela još jedno tumačenje iz kojeg je uvidjela neka zanimljiva predviđanja.

Nakon smrti kraljice, princ William i Kate Middleton promijenili titule na društvenim mrežama

– U jednoj formaciji videla sam kako koplja prave slovo “A” koje se preliva u slovo “E”. Iz ovoga sam protumačila kako princeza Ana postaje vojvotkinja od Edinburga, što bi bila divna počast njenom ocu sa kojim je bila veoma bliska. Ona je najvredniji član kraljevske porodice i mislim da bi za nju bilo prikladno da nosi titulu vojvotkinje od Edinburga. Koplja takođe sugerišu da će kralj Čarls učiniti korak unazad, zbog svojih godina, i postaviti Vilijama za princa regenta. Postoji presedan da se to ranije dešavalo u ovoj zemlji.

U narednih dvanaest mjeseci, ona predviđa Pekington, princ Vilijam će “preuzeti mnoge dužnosti kralja’ kao princ regent”. Ne samo da Pekington očekuje da Vilijam preuzme vlast, već takođe tvrdi da je vidjela da će se Boris Džonson vratiti na vlast kao premijer nakon što je Liz Trus bila na 10. mjestu. Samo će vrijeme pokazati da li će se Pekingtonova predviđanja obistiniti, ali ako se obistine, zapamtite da ste to prvo čuli ovde.