Danas, kada vidite djevojku na Instagramu kako se zabavlja u Dubaiju i pitate je čime se bavi, vjerojatno će se pojaviti onaj stari i dobro poznati odgovor: “manekenstvom” zar ne? Dok se o temi šuška, nemojmo šutjeti, prije nekoliko mjeseci na TikToku su osvanuli video snimci koji otkrivaju detalje priče.

 

Otuda izraz “Dubai porta potty” označava skupu eskort pratnju, na jahtama bogatih šeika, uključujući i turiste, u vrijednosti od preko 30.000 dolara! Desetljećima je Dubai bio poznat po uvozu seksualnih radnika i trgovini ženama radi prostitucije. Poznato je kao međunarodno središte seksualnog turizma, iako je seksualni rad nezakonit u UAE.

@chennifar

Stay safe ❤️❤️ #chennifar #chennifarupdate #chennifarsound #dubaiportapotty

♬ Tension horror suspense Tension BGM 3 minutes(1138799) – kakumaru

“Evo kratki spisak svega što mi je jedna devojka rekla da je učinila i čemu je svedočila: jedna devojka je doživela da je čitav sadržaj kante natrpan u nju. Pojela je solidan komad sr***. Devojke su morale da puze po podu, ližući s***. Bilo je tu i akcija ljudske stonoge (kada jedna osoba ima usta na anusu druge, dok ih je više povezano stajući ‘na sve četiri'”, glasio je komentar.

@c4wkt

I AM TRUAMISED AFTER WATCHING THE VIDEO.. IF YOU DONT UNDERSTAND THIS TIKTOK SEARCH “DUBAI PORTA POTTY” & REMEMBER I DID NOT SEND YOU🥹 #fyp #onlyinmycalvins #influencers #dubai #imdone #traumatized #funnyvideos #imnotfuckinggoingthere #imnotinvolved #Banter #girlsholiday #dubaiportapotty #humantoilet #finerthings

♬ original sound – Zaddy

“Razmislite o tome da danas postanete Porta Potty i počnete da zarađujete ​​sedmocifrene novčane iznose u kratkom vremenskom razdoblju. Razlika između bogatih i siromašnih nije naporan rad, već sposobnost da se bude pametan, proaktivan, upućen u vitalne informacije i na pravom mestu u pravo vreme”, navodi se na početnoj stranici.