Nakon tri žene koje su optužile Adama Levina da je sa njima imao aferu tokom braka sa suprugom, manekenkom Behati Prinslu, oglasila se i četvrta. U pitanju je nekadašnja pjevačeva instruktorka joge Alana Zabel, kod koje je on dolazio na časove u periodu od 2007. do 2010. godine. Tada nije bio u braku sa Behati, ali je takođe bio zauzet – imao je djevojku po imenu Beki.

Who is Alanna Zabel? Adam Levine's yoga teacher accuses him of sending  inappropriate text as cheating scandal intensifies

Alana je, naime, iznijela tvrdnje da joj je pjevač slao poruke provokativnog sadržaja, a da ju je u jednoj od njih pozvao i da “provedu dan zajedno potpuno go*i”.

“Bila sam njegov učitelj joge nekoliko godina, od 2007. do 2010. Jednog dana mi je poslao poruku: ‘Želim da provedem dan sa tobom *o.’ Bila sam u kadi, ali moj ljubomorni bivši dečko je to vidio i pobjesneo”, ispričala je za “Dejli mejl” Alana Zabel i dodala:

“Moj bivši je postao na*ilan, slo*io mi je zglob. Ogromna promena u životu, destruktivan trenutak, i kada sam to rekla Adamu on me je ignorisao, nikada se nije izvinio.”

Who is Sumner Stroh? Did Adam Levine really cheat on his wife with her? |  Marca

Jedna od preostale tri žene koje su optužile pjevača da je imao aferu sa njima jeste i Samner Stroh, model i influenserka iz Los Anđelesa. Ona je objavila video u kom tvrdi da je sa pjevačem bila u vezi koja je trajala gotovo godinu dana. Adam je, inače, od 2014. godine u braku sa Behati, imaju dvije kćerke, a nedavno su objavili da čekaju i treće dijete.

Samner je objavila i poruku koju je dobila od Adama, a u kojoj ju je on pitao da li može da nazove dijete po njoj.
“Ok, ozbiljno pitanje. Dobiću još jedno dete i ako bude dečak, stvarno želim da ga nazovem Samner. Slažeš li se s tim? Smrtno sam ozbiljan”, glasila je jedna od njegovih poruka.

“Najvažniji deo koji sam definitivno prećutala je činjenica da sam imala utisak da je njihov brak gotov. Nije tajna da je oženjen. Jedina žrtva ovde su njegova žena i deca”, poručila je Samner Stroh, koja je dodala i da se oseća izmanipulisano i iskorišćeno.

 

Povodom afere se na Instagramu oglasio i Adam.

“Nisam imao aferu, ali sam prešao granicu u jednom žalosnom periodu svog života. U određenim slučajevima to je postalo neprikladno. Ja sam to rešio i preduzeo korake da to ispravim sa svojom porodicom. Moja žena i moja porodica su sve do čega mi je stalo na ovom svetu. Biti ovako naivan i dovoljno glup da rizikujem jedinu stvar koja mi je zaista važna bila je najveća greška koju sam mogao da napravim. Preuzimam punu odgovornost. Proći ćemo kroz to i zajedno ćemo to prebroditi”, poručio je on.