nogo se proširila raznolika priča o Aleksandri Prijović, a istinita priča je jedna koju ćemo vam sada ispričati! Aleksandra Prijović je došla na svet 22. septembra 1995. godine, a njen život je bio oblikovan u različitim mestima kao što su Beli Manastir u Hrvatskoj i Bačka Topola. Aleksandra je često delila svoje sećanje na detinjstvo i tinejdžerske godine koje nisu ostavile najsvetliji trag u njenom pamćenju.

“Okolina u kojoj sam odrastala bila je surova prema meni i mojoj majci. Bez ikakvog razloga, bili smo mete uvreda i ponižavanja. Konstantno su nam upućivane surove reči koje su me duboko povređivale. Isto se dešavalo i u školi. Vršnjaci su me često etiketirali na različite načine. Bila sam samo mala devojčica i sve te reči su me duboko povređivale. Svi su se družili međusobno, osim mene, koja sam imala samo jednu vernu prijateljicu. Pitanje koje me je mučilo je bilo zašto su me tako napadali, kada nisam nikome naudila”, izjavila je pevačica, a zatim dodala: “Želela sam da budem deo njih, da se igram i družim kao svi ostali. Nažalost, tek kada sam postigla nešto u svom životu, počeli su da me primećuju. Naravno, ne krivim ih, razumem sve, ali to nije bilo prijatno ni meni ni mojoj majci. Ona je takođe morala podnositi mnoge uvrede, koje su je bolele duboko. Uvek je bila ljubazna prema svima i pružala pomoć koliko je god mogla. Za svakoga je imala lepe reči, dok su ljudi iza njenih leđa ogovarali. Više puta sam bila svedok tome kako su je povređivali. Poučena tim iskustvima, često mi je govorila da ću i ja jednog dana biti predmet ogovaranja, ali me je učila da se okrenem na drugu stranu i pravim se da ne primetim zlobu, jer me samo može povrediti”, izjavila je pevačica u jednom intervjuu.

Iako se uspomene iz škole nisu urezale kao najlepše u njenom pamćenju, Aleksandra Prijović je neustrašivo nastupala na školskim priredbama i društvenim događajima. Od svog učešća u popularnoj emisiji “Zvezde Granda” pa sve do nastupa pred prepunim arenama širom regiona, njena karijera je samo išla uzlaznom putanjom. Nema mesta gde se trenutno ne raspravlja o poznatoj Priji, a nedavno su svi bili uzbuđeni zbog njenog javnog priznanja o svom poreklu i identitetu.

I da razjasnimo sve nagađanja, istina je samo jedna – Aleksandra Prijović je rođena u Somboru. Svako poznatih lica je sada dostupno, a najaktuelnije teme, dešavanja i tračevi se nalaze na jednom mestu. Pridružite se zajednici ŽIVOT POZNATIH putem Vibera i budite u toku sa svim što se dešava svakog dana!

Preporučujemo