Premijera filma “Don’t Worry Darling” koja se održala u ponedjeljak, na 79. Filmskom festivalu u Veneciji dugo će se pamtiti i prepričavati. U velikoj mjeri i zbog Harija Stajlsa.

Naime, pjevač i glumac pljunuo kolegu pred cijelim svijetom, prepričaju uglas Tviteraši koji ne mogu da se načude ovom snimku.

Na snimku se vidi kako Hari Stajls prilazi rediteljki filma i svojoj djevojci Oliviji Vajld i jednom od glavnih glumaca u “Don’t Worry Darling” Krisu Pajnu i kako zaista izgleda, pljuje u njegovo krilo.

Pajn je nakon incidenta prestao da aplaudira, pogledao je ka dole – ka “mestu zločina” i počeo da se smije.

 

Olivija Vajld je pokušala da prikrije zaprepašćenje, ali nije uspjela nažalost. Njeno lice odalo je sve. I ako da nije bila dovoljna drama na snimanju, incident sa Mostre je dodatno zakomplikovao situaciju oko filma. Podsećanja radi, glumac Šaja Labaf izbačen je iz glumačke ekipe nakon što se sukobio sa Olivijom na setu što je ona kasnije potvrdila u intervjuu. A on je u razgovoru za “Variety” rekao da je rediteljka omalovažavala glumu Florens Pju, zbog čega je ona minimalno učestvovala u promociji filma. Labaf je priložio i dokaze svojih tvrdnji.

Hari Stajls
Ipak, Florens je bila juče na premijeri, a napetost između članova filmske ekipe mogla je da se osjeti i sa distance. Florens na slici sa crvenog tepiha vidite pored Krisa Pajna i na bezbjednoj udaljenosti od Olivije.

Hari Stajls, Kris Pajn

Ova slika mogla bi da nagovesti i razlog nezapamćenog incidenta jer je Pajn na crvenom tepihu pričao sa mnogo emocija kako je bilo divno raditi sa Florens Pju što je Stajls navodno shvatio kao kontraudarac Oliviji Vajld odnosno podršci koju je ona pružila “žrtvi” pljuvanja sa premijere.

Inače, Stajls je poznat po neobičnim potezima odnosno da na koncertima popije gutalj vode i ispljune je na publiku. To se zove “kit”.

Sve u svemu, skrenuta je ogromna pažnja na film, nema šta!