Bolest Aljoše Vučkovića, koji je nekada bio jedan od najomiljenijih jugoslovenskih glumaca, sada je prošlostna epizoda u njegovom životu. Njegova slava dosegnula je vrhunac dok je tumačio lik doktora Ive Lukšića, zavodnika u popularnoj seriji “Bolji život”. Nažalost, suočio se s ozbiljnom bolešću koja je prisilila ovog talentiranog glumca da se povuče iz javnosti.Bolest Aljoše Vučkovića bila je toliko uznapredovala da je glumac bio primoran da napusti svoju karijeru na sceni. Izjavio je pre nekoliko godina da se ne oseća dobro i da je potpuno nemoćan, izbegavajući da javno otkrije prirodu svoje borbe.

Niko nije znao koliko je Aljošina borba bila teška, sve dok se jednog dana nije pojavio u javnosti u znatno izmenjenom izdanju. Bio je vidno mršaviji, bez kose i brkova koji su decenijama doprinosili njegovom šarmu. Te slike su duboko dirnule sve koji su ga voleli, a mnogi su sumnjali da će popularni glumac pobediti surovu bolest.Na sreću, ispostavilo se da su svi koji su gajili takve sumnje bili u zabludi. Nedavno se na društvenim mrežama pojavila slika koja otkriva da je Aljoša uspešno savladao svoju tešku bolest.

Nedavno sam ponovno sreo dragog Aljošu Vučkovića nakon dugog vremena i iznimno sam se razveselio… Život ponekad može biti iznenađujuće prijatan – napisao je Vlado Georgiev uz fotografiju s Vučkovićem, koji sada ponovno blista svojim prepoznatljivim osmehom koji smo godinama čeznuli videti.

Preporučujemo