Tužna vijest o sm*ti čovjeka kojeg je voljela cijela naša nacija i region odjeknula je prije nekoliko dana prijestonicom i potresla domaću javnu scenzu. Među brojnimm prijateljima oglasila se i neutješna Suzana Mančić koja nikako nije usjela da skrije svou tugu, ma koliko da je to željela.

SUZANA MANČIĆ SE OPROSTILA OD DUŠANA VELIČKOVIĆA! Njene reči nikoga nisu  ostavile ravnodušnim! - Informer

Poznati astrolog Dušan Veličković je iznenaa prem*nuo u welnes centru i iza sebbe ostavio svoju suprugu i sina. Našoj javnosti će ostati upamćen po prognozama kada je u pitanju polje astrologije i numerologije,a svojim gostovanjima u mnogim emsijama uspio je da osvoji srca šireg auditorijuma.

Suzana Mančić koja je skrhana od bola zbog gubitka prijatelja odlučila je da na društvenoj mreži Instagram objavi dirljivu poruku, te tako izjavila saučešće njegoovj poridici i tako pokazala saosjećanje sa njima.

– Poslednji pozdrav Dušanu Veličkoviću. Sa zvezdama se družio, zvezde tumačio, bezrezervno pomagao, bio vešt sa medijima, bio je poseban i svi su ga voleli i poštovali. Nedostajaće. Saučešće porodici – napisala je uz Dušanovu fotografiju.

Ove Suzanine dirljive riječi su dirnule srca mnogih i raznježile njene brojne pratioce na njenom Instagram nalogzu, te se komentari podrške i saosjećanja ne prestaju nizati.

Suzana Mančić slomljena od bola: Voditeljka se potresnom porukom oprostila  od bliske osobe - "Neka te anđeli čuvaju"

Podsjećanja radi, poznati astrolog Dušan Veličković (60) premi*uo je u subotu. Njega je jedan od korisnika jednog velnes i spa centra u Beogradu zatekao bez svijesti u bazenu nepomićnog. Odmah je alarmirao zaposlene, pa je pozvana Hitna pomoć. Nažalost, Veličković je premi*o, a to je potvrdila i njegova porodica.

Dušan je bio jedan od najpoznatijih astrologa u Srbiji i često je gostovao u raznim televizijskim emisijama i programima.