Naša duhovita i prezanimljiva pjevačica ovih dana boravi u Americi. Povod tome j njena trenutna američka turneja, odakle sa pratiocima svakodnevno dijeli snimke i fotoografije dnevnig provoda i obilazaka, a također i svojih nastupa.

<p>Pevačica nije odolela da se ne našali na svoj račun</p>
Nakon što je završila posjetu Njujorku, na red je došao Las Vegas, kojim je Nataša ostala oduševljena i očarana. Nakon posjete hotelu, ova novosadska kako je mnogi nazivaju Barbika je ušla u jednu salu za vjenčanje, koja je bila ukrašena bijelim i zlaznim detaljima.

 

Uz snimak koji je objavila, ona je imala i jako zanimljiv komentar. S obzirom da se i sama našla već nekoliko puta pred oltarom , odlučila je da se našali na svoj račun.

 

Nataša Bekvalac u kapeli za venčanje u Americi

– Sve se tresem, da li ću izdržati… Vežite me – napisala je pjevačica, aludirajući na činjenicu da je nekoliko puta stala na „ludi kamen”, te da se plaši da ponovo ne poklekne.

Podsjećanja radi, Bekvalčeva iza sebe ima već tri braka. Prva Natašina velika ljubav bio je nekadašnji vaterpolista Danilo Dača Ikodinović, koga je upoznala 2004. godine i sa kojim ima ćerku Hanu. Par se razveo 2011. godine, a nakon četiri godine „novosadska barbika” sreću je pronašla kraj Ljube Jovanovića. U martu 2017. saopštili su da se razvode.

<p>Pevačica nije odolela da se ne našali na svoj račun</p>

Nakon samo nekoliko nedelja od njihovog razvoda u medije je dospjela vijest da se pjevačica viđa sa Lukom Lazukićem. Poslije samo nekoliko mjeseci veze par je saznao da očekuje prinovu. U avgustu 2017. godine obradovala ih je radosna vijest – rodila se Katja, a mjjesec dana kasnije odlučili su da stanu pred oltar, no i taj brak se završio razvodom.