Kćerka jendog od najdugovječnijih parova na estradi Zorice Brunclik i Kemiša, Zlata Vujanović je veoma uspješna mlada žena, koja osim što se bavi šminkanjem, koje joj je inače i osnovna profesija, može se reći da je i jakoaktivna na društvenim mrežama.

FOTO) Kemiš mu nije otac: Ovo je sin Zorice Brunclik koji je privođen zbog  nasilja?! | Ekskluziva.ba

Inače, sa ciljem da još jedan vid uljepšavanja i njge lica predstavi svojim pratiocima i javnosti, kćerka Zorice i Kemiša je odlučila da se podvrgne jednom bolnom kozmeičkom tretmanu, koji ima za cilj uklanjanje sitnih nepravilnosti, tamnih fleka i bora sa lica.

 

Njena objava na njenom Instagram profilu je zabrinula sve njene pratioce, a posebno njene roditelje, a komentari ispod njene obave su se samo nizali jedan za drugim.

UDALA SE ZLATA: Ovo su prelepi detalji intimnog venčanja ćerke Zorice  Brunclik i Kemiša (FOTO)
Podsjećanja radi, riječ je o vampirskom tretmanu uz pomoć krvne plazme. Korisniku ovog tretmana se najprije izvadi krv koja se preradi, a nakon toga se tankom iglom, ta ista krv presađuje u kožu lica kako bi što više doprinjela sjaju i ljepoti tog istog korisnika. Ovaj tretman je potpuno prirodan tretman pomlađivanja koji se bazira na vašoj vlastitoj krvnoj plazmi sa snažnim djelovanjem na regeneraciju i pomlađivanje vaše kože. Tretman pomlađivanja matičnim stanicama ili „vampirski tretman Kim Kardashian“ nema nuspojava ili alergijskih reakcija jer se pomoću njega u tkivo ne unose sintetičke tvari, već se koristi vaša krv. Terapija daje izvrsne rezultate kod osvježavanja i postizanja mladolikog izgleda kože lica, a promjene se mogu vidjeti već nakon prvog tretmana. Pravi rezultati se očekuju mjesec dana nakon tretmana, a ponavljanje postupka se preporučuje svakih dva do tri mjeseca, ovisno o indikacijama.