Aca Lukas, poznat po svojim neizostavnim hitovima na svakoj zabavi i proslavi, imao je burnu ljubavnu povijest obilježenu vezama s mnogim poznatim osobama. Javno ga se često povezivalo s lijepim ženama, a neke od tih veza obilježili su skandalozni događaji. Unatoč tome, tri puta se ženio, no svaki brak završio je razvodom, te iz tih brakova ima četvero djece: Andreja, Lazara, Miljanu i Viktoriju.

Prva supruga Ace Lukasa bila je Ceca Vuksanović, majka njihova sina i kćerke. Ceca vodi običan život izvan očiju javnosti i radi u trgovini. Rijetko se pojavljuje u medijima, no primjećena je na svadbi njihova sina Lazara. Unatoč tome što su se njihova osjećanja s vremenom promijenila, ostali su u dobrim odnosima i sada dijele radost roditeljstva i ulogu bake i djeda.

Nakon razvoda od Cece, Lukas je započeo novo poglavlje u svom životu s Natašom, svojom drugom suprugom. Par je dobio dijete, a Nataša je nekoliko godina provodila u Njemačkoj odgajajući sina Andreja. Međutim, njihova veza nije prošla bez potencijalnih skandala. Lukas je u svojoj autobiografiji “Ovo sam ja” otkrio detalje o svojoj vezi s Natašom i njezinom bivšem partneru Goranu Andrejiću.Lukas je ispričao kako je brzo prepoznao svoju ljubav prema Nataši te je odmah počeo pakirati stvari nakon povratka kući, ostavivši svoju suprugu Cecu. Tijekom Lukasovog boravka u Americi, Nataša je započela vezu s drugim muškarcem čija je supruga bolovala od leukemije. Lukas je ponudio svoj stan u Heidelbergu kao njihovu rezidenciju i tražio bolnicu za njezino liječenje. Zanimljivo, ovaj muškarac se pojavio u spotu Cece Ražnatović kao vratar. Danas su taj muškarac i Nataša u braku.

Aca Lukas također je bio predmet mnogih medijskih nagađanja o svojoj vezi s Ksenijom Pajčin. Godine 2006., Ksenija je objasnila da su imali blisku vezu i spomenula svoju zaštitničku ulogu u zaštiti Lukasa od zlonamjernih pojedinaca.U svojoj knjizi, Lukas je otkrio nepoznate detalje o njihovoj vezi. Lukas se prisjetio kako su godinu dana živjeli zajedno i dijelili iskrenu i duboku vezu. Ksenija se nije trudila mijenjati Lukasov karakter, što je bilo suprotno iskustvima s drugim ženama. Opisao ju je kao lijepu, ali nesretnu osobu koja je unatoč svojoj nesigurnosti provodila većinu vremena kod kuće. Tijekom nedavnog intervjua, Aca Lukas je otkrio da je Kseniju molio da njihovu vezu drže u tajnosti zbog njegova trajnog braka s drugom suprugom Natashom.Ksenija Pajčin bila je predmet žudnje mnogih muškaraca, no Lukasu je bilo važno provoditi vrijeme s njom svaki dan, neovisno o medijskoj pažnji.

 

Preporučujemo