Veza između Tanje Savić i Muhameda Mukija Bešića usmerava se prema pozitivnom ishodu. Slavna pevačica Tanja Savić je pronašla svoju sreću uz Muhameda Mukija Bešića, koji je čak 11 godina mlađi od nje, i ovo partnerstvo se čini kao snažna romantična priča. Nedavno je na svom Instagram profilu podelila intimnu fotografiju koja je nastala u njihovom automobilu, gde su zajedno, a ta slika je svedočanstvo njihove ljubavi.

Nakon turbulentnog perioda s bivšim suprugom Dušanom Jovančevićem, popularna pevačica je dugo vremena bila suzdržana kada su u pitanju emotivni odnosi s muškarcima. Bilo je mnogo pokušaja da je upoznaju s raznim osobama, ali samo ljubav prema Muhamedu, zvanom Muki, je imala stvarnu vrednost u njenom srcu. Ova ljubavna priča je otkrivena putem zajedničkih fotografija na Instagramu, i Tanja je ponovo potvrdila iskrenost njihove veze. Trenutno, veza između Tanje i Mukija cveta u punom sjaju, a pevačica je priznala da su se trudili da je zadrže što više u tajnosti.

Podsetimo, nedavno je Tanja prvi put otvoreno progovorila o svojoj novoj vezi i izabraniku:

“Ne mogu da sakrijem svoju sreću. Mi smo se neko vreme trudili da ostanemo u tajnosti i to je bilo veoma teško i stresno. Ne želim da javno ističem koliko smo zaista zajedno. Nisam nepromišljena žena, da bih otkrila svoj odnos javno, s obzirom na sve što mi se dogodilo. Mnogo sam oprezna i jedino kada sam potpuno sigurna, objavljujem nešto. Moja publika zaslužuje da bude srećna i da ima uvid u moj život. Najvažnija stvar za mene je sreća moje dece.

Pazim na njihova osećanja veoma pažljivo, jer se nalaze u osetljivom uzrastu. Ne želim da im priređujem dodatne stresove. Smatram da treba da pronađemo način kako ćemo im objasniti situaciju i vreme za to. Trebamo im reći da mama i tata nisu mogli ostati zajedno. Za mene su porodične vrednosti izuzetno važne i deca su mi na prvom mestu”, rekla je pevačica u emisiji “Premijera vikend specijal”.

Preporučujemo