Za zaljubljenike u horoskop, danas imamo zanimljivo otkriće. Primijetili smo da na ovoj listi nema nijedne Ribe, skupine koja se često glorificira kao najprivlačnije žene s najnježnijim srcem. Očigledno je da se drugi atributi smatraju ključnima za uspješan brak.

Horoskopski znak “Rak” često se povezuje s pojedincima koji imaju toplu i brižnu osobnost orijentiranu prema obitelji. Žene rođene u znaku Raka poznate su po tome što im je obitelj prioritet iznad svega. Njihove vlastite potrebe često su stavljene u drugi plan. Imaju prirodnu sklonost odanosti i brižnosti, što ih čini izvrsnim domaćicama. Čim stupaju u brak, koji im je prioritet, žele proširiti svoju obitelj potomstvom i stvoriti siguran i ugodan dom za svoje najdraže. Osim toga, žene koje pripadaju ovom horoskopskom znaku rijetko su nevjerne svojim partnerima.

Djevica je znak organizacije. Oni rođeni u ovom znaku poznati su po svojoj sposobnosti održavanja kontrole u svim aspektima svog života. Posjeduju prirodan smisao za organizaciju i imaju oštro oko za detalje. Na početku, Djevice mogu biti izazovne zbog svojih perfekcionističkih tendencija. Međutim, nakon što spuste gard, potpuno su posvećene svom partneru. Iskrenost i ravnopravan tretman ključni su u vezama s Djevicama, jer one nalaze zadovoljstvo u takvim vezama. Nakon što su sretne, njihov partner također može lako osjetiti to zadovoljstvo. Djevice su uvijek zadužene za svoj raspored, raspored svog partnera i cjelokupni raspored svoje obitelji. Imaju istančan osjećaj za organizaciju i učinkovitost, što rezultira skladnom i zadovoljnom obiteljskom dinamikom.

Lav je postojan i odan pratilac koji se strastveno zalaže za svog partnera. Žena Lav je prirodnim borbenim duhom, što se vidi u njezinim vezama. Nastoji uravnotežiti strast s nježnošću. Njezina zaštitnička priroda tjera je da se bori za svog partnera bez obzira na sve izglede. Nadalje, Lavice imaju snažnu sklonost obiteljskom životu i radije se okružuju s mnogo djece.

Preporučujemo