Nažalost, kao i svih prethodnih dana, i danas donosimo vijesti koje dolaze iz rubrike crne hronike. Možda je i previše aktuelnih tema, kako kod nas i u regiou, tako i u ostatku svjeta, a sem teme o kojoj se već danima piše, a to je kao što svi znamo sm*t kraljice Elizabete II koja je potresla cijeli svijet, a sada je na red došla i najjnovija odluka ruskog predsjednika Vladimira Putina, koji je polako krenuo u jdleimičnu mobilizaciju oko 300 000 rezervanata, zbog cijelokupne situacije u Ukrajini, što je mnoge iznenadilo, ali negativno. I pored već dovoljno lošim tema, nas sačeka i dodoatna crna hronika i tragedije koje se svakodnevno dešavaju, ne samo na Balkanu, nego u cijelom svijetu.

Priča koju danas donosimo u ovom članku nam dolazi upravo iz Srbije, a radi se o tome da je jutros rano oko 7 sati u Bijelom potoku pronađeno za sada nepoznate osobe. Uzevši u ozbir da uzrok sm*ti još uvijek nije poznat i da policija još radi na rasvjetljavanju ovog slučaja, pretpostavlja se da se je ova nesretna i tužna žena svoj život okončala samoub*stvom , ali se ipak mora sačekati na obdukcijski nalaz koji će pokazati tačan i precizan uzrok sm*ti.


Izvor blizak ovoj istrazi za domaće medije je dao izjavu, koju vam mi prenosimo u cijelosti :

Izvor koji je blizak cijelom ovom slučaju za domaće medije je rekao slejdeće: “Telo je nađeno ispod mosta u izgradnji obilaznice oko Beograda. O slučaju je obavešten tužilac koji je naredio obdukciju. U pitanju je starija ženska osoba”, rekao je izvor, a istraga je pokrenuta u ovom slučaju, tako da više informacija očekujemo u narednim danima.