Bogdana i Veljko Ražnatovuć, uživaju u ulozi roditelja i čini se da svakodnevno potvrđuju ono nepisano pravilo da roditelji svoje društvo prilagođavaju ljudima koji su se pronašli u istom iskustvu kao i oni. Tako su spružnici u petak uživali u društvu Bogdanine drugarice Tine Raičević, njenog supruga i njihove kćerkice, koja se čini kao da je vršnnjakinja malog Željka Ražnatovića, a razlog ovog okupljanja je bila njena rođendanska zabava.

 

Inače, ovaj bokser i sin naše najpoznate zvijezde, Veljko Ražnatović je podjelio na svom Intagram nalogu jedan od trenutaka s tog druženja fotografijom na kojoj se nalaze te dvije porodice na okupu i to je obilježio komentarom “jedna familijarna”.

Podsjećanja radi, Bogdana i Veljko Ražnatović su dobili sina prije dvije godine i tri mjeseca,a ovaj slatki dječak je svakim danom sve veći. Ovi ponosni roditelji vole nerijetko da sa svojim pratiteljima na svojim društvenim mrežama podjele fotografije svog nasljednika, a ovo je bila samo još jedna u nizu prilika da i Veljko to učini.

 


Ovaj mladi i skladni bračni par ne krije da žele i da planiraju što skorije proširenje porodice, pa je tako još prošče godine ovaj bokser izjavio da rade na njihovom sljedećem nasljedniku ili nasljednici , a također je jedne prilike izjavio da im godi što vode povučen i skroman život u Titelu. Inače, Bogdana i Veljko vjenčali su se u novembru 2019. godine, a u junu 2020. su dobili sina Željka. Preselili su se u Titel, na porodično imanje Rodićevih (Bogdanine porodice), gdje su napravili svoju oazu mira, i gdje se osječaju sretno i ispunjeno.