Izgled Veljka Ražnatovića u svojim mlađim danima izazvao je pravo oduševljenje i fascinaciju među mnogim obožavateljkama. Ovaj atraktivni mladić, sin svjetski poznate pevačice Cece i biznismena Željka Ražnatovića, oduvek je bio magnet za pažnju ženskog roda. Njegov šarm je neosporno osvajao srca brojnih mladih dama, stvarajući pravu histeriju.

Unatoč svim iskušenjima koja su ga pratila, Veljko Ražnatović uspeo je da pronađe svoju sreću u bračnoj zajednici sa Bogdanom Ražnatović već četiri uspešne godine. Njihov brak odaje utisak skladne i srećne zajednice, a Veljko se i dalje ističe svojim besprekornim izgledom.Ovaj mladi sportski talent, bokser sa izvajanim mišićima, uvek je prikazan u nesputanom sjaju. Njegova negovana frizura, doteran izgled i odeća koja odražava prepoznatljiv sportski stil neprestano su izvor očaranosti, posebno među pripadnicama lepšeg pola, ali najviše među njegovom suprugom Bogdanom.

Međutim, treba napomenuti da je put do ove zrele i elegantne pojave bio dug i zanimljiv. Kada je bio dečak, Veljko je nosio dugu kosu i šiške, a njegov stil bio je daleko od trenutnog prepoznatljivog izraza. U to vreme, bio je zaljubljenik u široke dukseve, svaljene pantalone i drugačiji imidž koji je privlačio pažnju.Njegova transformacija od slatkog dečka sa dugačkom kosom do zgodnog mladića, koji danas važi za jednog od najzgodnijih u javnosti poznatih ličnosti, izaziva divljenje. Iako je bio povezivan sa mnogim mladim damama tokom svojih mlađih dana, njegovo srce je na kraju pripalo samo jednoj – prelepoj Bogdani Rodić. Njihova ljubavna priča postala je inspiracija mnogima, dok Veljko i dalje ostaje ikona stila i simbol zavodljivosti.


Preporučujemo