Do sada smo nebrojno puta mogli pročitati da se dogodila neka saobraćajna nesreća, prilikom koje je od silne udara ispao teret iz kamiona, ali ruku na srce ovakve nesreće baš i nisu česte.

Bizarna tragična nesreća na pretjecajnoj traci autoceste razotkriva  probleme starosti i lošeg održavanja vozila, ali… - Rijeka Danas
Udes na međunarodnom autoputu 40 u Oklahomi zapalio je društvene mreže nakon što se ustanovilo da su među rasutim teretom po putu vibra*ori i lubri*anti. Ova nesreća se dogodila u srijedu kada su se sudarili manji i veći kamion sa prikolicom. TV stanica je poslala helikopter u vazduh da snimi rasuti teret, koji, prema nezavisnom novinskom sajtu iz Oklahome The Lost Ogle, nije bio daleko od „glavnog centra za distribuciju proizvoda za odrasle”. Iako iz video snimka nije bilo jasno šta je u kutijama, veb lokacija je rekla da „to sigurno izgleda kao gomila kutija vibra*ora i lubri*anata po auto-putu“.

Huda prometna nesreča: Silovito je počilo, dve osebi umrli | Žurnal24
Činilo se da uvećane slike prikazuju obrise di*da ili „lažnog fa*usa“ sa strane kutija, sugeriše australijski Dejli telegraf pošto su vijesti o izlivanju u Oklahomi zainteresovale i mnoge svjetske medije. Pilot helikoptera Nevs9 i voditelj Džim Gardner je u međuvremenu nagovjestio sadržaj tereta u nezgodnom intervjuu sa voditeljkom Lejsi Loveri, koja je pitala: „Šta on tamo nosi? Možeš li nam reći šta je po putu?”

Odgovarajući nakon dugog ćutanja, gospodin Gardner je odgovorio: „Pa, ne baš, možda vi možete reći… Ne mogu reći. Dobra stvar je što vozač nije povređen, ali ima mnogo stvari na putu.”

Nastavio je: „Šta god da je, biće potrebno neko vreme da se očisti.

Prometna nesreča popolnoma zaprla avtocesto (FOTO) - Slovenske novice
Navodno je autoput bio zatvoren nekoliko sati jer su ekipe iz Oklahoma Highvai Patrol radile na čišćenju izlivanja, prenosi Nevs9.

U međuvremenu, na Tviteru je video snimak posljedica sudara pregledan više od 3,9 miliona puta, dok se desetine hiljada komentara i šala odnose na sadržaj za odrasle koji je ispao iz kamiona.

 

Video možete pogledati OVDJE