Trandsrodna pjevačica koja je ujedno i deklarisana pros*itutka Elektra Elit, nedavno se vratila u Ssrbiju zbog neodloživih poslovnih obaveza, pa je odlučila da progovori o svim novostima u njenom životu.


– Sad se sve promenilo od kada sam došla, uradila sam duet sa Minom Vrbaški, obaramo sve rekorde, pesma se zove ,,Mama”. Pesma je zlata vredna… Ovde imam zakazan Europrajd, pa ćemo videti šta će biti, održaće se. Mislim da treba da se održi, ne treba da dolazi do ovakvih situacija. Moj koncert će biti najbolji koncert, dovoljno je da dođem samo ja, ne treba ni da pevam.


Budući da je pjevačica uradila nove slikone otkrila je koliko je kubika i da li joj je teško. No, ipak je otkrila da je samo malo povećala i da je čekala šest mjeseci doktora da joj ugradi. Trenutno ima po dvije kle, ali u januaru će ipak još povećati, jer kako je i sama izjavila ona voli “velike stvari”. Kada je riječ o njenom pjesmi koju je snimila, kaže da joj se javilo mnogo pjevača i tiktokera, i da nisu očekivai ovakav uspjeh kada je riječ o balkanskom sinu. Pohvalila se i da joj se javila Marina Visković i da joj je pružila podršku. Ona već sada ima dovoljno pjesama da izda album,a li ipak želi da u nvembru ili decembru objavi jednu baladu, gdje će njena publika imati priliku da upozna potpuno drugu Elektru.

Kada je upitana kako su njena djeca reagovala na njen posao ona je odgovorila :

– Moja deca mene prate u stopu, oni su čuli pre dva meseca, mama mi je bila, bile smo na kafi, rekla mi je: ,,Samo tako nastavi”, kada je roditelj pored tebe tu, podrška druga ti ni ne treba. Kada bih živela ovde sa decom, bilo bi drugačije, ali Diva je na Tajlandu, Oskar je krenuo u školu, počeo da radi sa 17 godina, već imaju svoje obaveze. Moja deca me zovu tata i to će tako da ostane do kraja života. Treba imati i polako spremati za tako nešto, to je za svakog roditelja šok. Ja sam otišla u inostranstvo, stvorila sam i više nego dovoljno, možda je i to taj uspeh, što ne može ni da te pomeri, ja sebe stvarno volim, ako to ne radiš, naj*bao si.

KO JE ELECTRA ELITE, TRANSRODNA PJEVAČICA SA SRBIJANSKOG TRENDINGA |  Hayat.ba

Upitana je da li joj se desilo da nekad pruži svoje usluge, a da ne naplati, ona je odgovorila da poznaje djevojke koje to rade bez para, ali da ona to ipak ne radi niti želi, jer to onda ne bi bila pros*itucija.