Uslovi korištenja

Portal je otovren za sve korisnike u nekomercijalne svrhe. Portal je dostupan punoljetnim osoboma, te maloljetnim licima uz pratnju roditelja.

Korisnici se slažu da su korištenjem portala, prihvatili id a su upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja.

Opšte informacije

Portal svojim korisnicima u nekomercijalne svrhe osigurava sadržaj koji je dostupan za korištenje. Članci, slike i video materijal, autorska su djela vlasnika, odnosno autora. Kod, stranica i ostali funkcionalni dijelovi, vlasništvo su portala.

Portal se nužno ne mora slagati sa stavovima autora ili korisnika, te su kometari, članci i drugi oblici izražavanja isključivo stav autora.

Komentari su plasništvo i stav autora. Zabranjeno je : zloupotreba metoda komunikacije, vrijeđanje putem metoda komunikacije, zloupotreba sajta u ilegalne svrhe i na štetu portala i korisnika. Korisnicam je zabranjeno vrijeđanje na osnovu, rase, nacionalnosti, vjere, boje kože ili političkog opredjeljenja.

Portal zadržava pravo uklanjanja takvih komentara, te zabrane pristupa korisnicima koji zloupotrebljavaju mehanizam za komentarisanje.

Korisnici se slažu i svjesni su da podaci koji su dostupni ne moraju biti nužno i tačni i pravovremeni, a zbog izvora sa kojih je vijest prenesena.

Ukoliko smatrate da je vijest lažna, netačna ili nepravovremena, kontaktirajte nas kako bi istražili grešku i reagovali na vašu prijavu.

Ukoliko smatrate da su tekstom, slikom ili videouratkom prekršena vaša autorska prava, obratite nam se putem kontakt forme sa originalnim izvorom, te ćemo vašu prijavu uzeti u razmatranje i postupiti po odluci.

Sve ostale primjedbe i sugestije možete slati putem svih dostupnih kanala komunikacije.

Pravila i uslovi korištenja stupaju na snagu danom donošenja, te portal zadržava pravo izmjena bez prethodne najave.

Postavke kolačića
[cookie-control]

Ovdje možete preuzeti, kotrolisati i izbrisati podatke koje je preuzela i pohranila naša stranica, odnosno postavljene kolačiće.

[gdpr_privacy_tools]