Aca Lukas je nedavno odlučio da podeli duboke introspekcije i lične refleksije u svojoj autobiografskoj knjizi “Ovo sam ja”. Ova knjiga je izazvala znatnu pažnju javnosti i osvetlila ne samo brojne kontroverze koje su pratile njegov život, već i niz konflikata koji su se dešavali između njega i njegove najveće ljubavi, Sonje Vuksanović.U knjizi je Lukas podelio svoja iskustva, uključujući i trenutke kada je optuživan da vara Sonju s osobom iz “Zvezda Granda”. Ova optužba je izazvala mnoge polemike, a Sonja je reagovala na ove navode.

Sonja je izrazila svoje iznenađenje i šokiranost pojedinim detaljima koji su se pojavili u knjizi. Kada je reč o tvrdnjama da ju je Lukas prevario s Anom Sević, Sonja je smireno istakla da je to za nju prošla tema. Naglasila je da je već odavno stavila tačku na svoj brak s Lukasom, a pitanje s kim je on kasnije bio nije za nju bitno.

Kada su je upitali da li bi javno progovorila o tome ako je tačno da ju je Lukas prevario s nekom drugom, Sonja je odgovorila da ne zna s kim je on bio jer su već odavno bili razdvojeni. Njihova prošla veza nije bila presudni faktor za njen odlazak od njega, već je postojalo mnogo bitnijih razloga.Sonja je istakla da ne želi da se angažuje u bilo kakvim raspravama koje uključuju Aca Lukasa. Iako imaju zajedničko dete i održavaju dobar odnos, ona se distancirala od njegovih kontroverzi i pokušaja da je uvredi.

Na pitanje zašto Lukas nije direktno imenovao osobu s kojom je bio u vezi u knjizi, već ju je nazvao “kepec iz Zvezda Granda”, Sonja je istakla da takav izraz govori o njihovom odnosu i odnosu prema njoj, dodajući da se udaljila od svega toga i ne želi da bude deo tog cirkusa.Ovaj sukob između Aca Lukasa i Sonje Vuksanović i dalje privlači pažnju javnosti, ali Sonja je jasno istakla svoju nameru da se ne uključuje u dalje polemike i kontroverze koje se tiču Lukasa.

Preporučujemo