Meksička glumica Majte Peroni udala se za producenta Andresa Tovara, a fotografiju s vjenčanja objavila je na svom Instagram profilu.

“Uradili smo to! Čineći prve korake života koji želimo zajedno da gradimo… okruženi svojom porodicom i Božjom rukom, danas primamo blagoslov. Srećni što možemo da pravimo korake koji učvršćuju naš put kroz ovu ravan u kojoj smo uspeli da se poklopimo i sudbina nam je podarila”, napisala je Majte.

Inače, zvijezda serija “Oprezno s anđelom” i “Rebelde” sredinom prošle godine se našla u središtu skan*ala. Naime, meksički mediji su pisali da je Majte razorila brak najbolje prijateljice Klaudije Martin, čijem je suprugu bila ljubavnica. Ona je i putem društvenih mreža objavila je da je započela novu vezu s producentom Andresom Tovarom, a odmah su počele glasine iz njene prošlosti koje tvrde da je Andresova bivša partnerka Klaudia Martin tužila Meksikanca za navodnu preljubu koja je uzrokovala njihovo razdvajanje samo nekoliko mjeseci prije nego što je uplovio u vezu s Majte.

Kako su prenosili mediji, advokat Giljermo Pous potvrdio je da će pjevačica tužiti glumicu jer ju je navodno istakla kao treću osobu i optužila je da je kriva za njen razvod braka s Andresom Tovarom, rekavši da nisu bili zajedno dok je producent bio u braku. Inače, nekoliko dana prije toga je iznenadila javnost okončanjem sedmogodišnje veze s muzičkim producentom Kokom Stambukom. Kada se saznalo za aferu, bilo je jasno zašto je pukla njihova ljubav. Nekoliko mjeseci nakon cijele frke, Majte Peroni objavila je 20. septembra preko društvenih mreža da je u vezi s Andresom Tovarom, ali ne prije nego što je poslala snažnu poruku tražeći poštovanje.

Ljubavna sapunica Maite Perroni:Titulu 'otimačice muškaraca' dobila je još 2008., a najduža veza bila joj je s - Hrvatom!

“Pre nekoliko meseci jedan časopis je objavio niz laži o nama, oklevetao nas je. Pre nismo razgovarali o tome jer bi to bilo protivzakonito, ali danas su nam naši advokati to dopustili”, moglo se pročitati u njenoj objavi na Instagramu.

Za kraj svoje izjave, i Majte Peroni i Andres Tovar, bivši suprug glumice Klaudije Martin, zatražili su poštovanje ove nove veze, šaljući snažnu poruku kao odgovor na kritike: “Tražimo od vas da poštujete našu istoriju i ko god želi da bude uz nas, iz ljubavi, uvek će biti dobrodošao”.

 

Podsjetimo, Majte su povezivali i s kolegom iz serije “Oprezno s anđelom”, Vilijamom Levijem.

“To vam je Majte, primetila je koliko je muškaraca želi. Vrlo je lukava i opasna. Voli da zavodi. Setite se da se 2008. godine spetljala s Vilijamom Levijem, znajući da je njegova dugogodišnja partnerka Elizabet trudna”, rekao je izvor za meksičke medije.

Preporučujemo