Majka pobjednika Zadrugge 5 koja je iza nas Dejana Dragojevića i bivša svekrva Dalile Dragojević, Biljana Dragojrvić, odlučila je da sa svojim pratiocima na društvenim mrežma podjeli sretne i lijepe vijesti. Naime, njena kćerka Suzana je odlučila da se uda i da stane, kako Biljana kaže na ludi kamen.NIKO NE MOŽE ZAMIJENTI MAJČINO MJESTO: Oglasila se Biljana Dragojević usred  haosa u "Zadruzi" - Express

Biljana i Suzana su krenule da obilaze salone vjenčanica da bi vidjele kakva je ponuda, i da li se nešto Suzani sviđa, pa je to sve Biljana odmah usnimila i odlučila da podjeli sa svojim vjernim pratiocima, kojih je iz dana u dan sve više na njenom Instagram nalogu.

– Biramo venčanicu za sledeću godinu. Suzana staje, kako kažu, na ludi kamen – poručila je uz osmijeh i vidno sretna Dragojevićka na Instagramu.

Biljana Dragojević otkrila kakav doček sprema za sina

Ljudi koji je prate su odmah krenuli sa čestitkama i poručili da se nadaju da će za iduću godinu birati još jednu vjenčanicu, ali ovog puta za Dejanovu djevojku, Aleksandru Nikolić. Podsjećanja radi, njen mezimac Dejan je trenutno fizički odvojen od svoje djevojke Aleksandre, s kojom je u vezu stupio nakon ljubavnog brodoloma koji ga je snašao u Zadruzi 5, nakon što ga je njegova supruga Dalila javno prevarila sa svojim cimerom Filipom Carem i odlučila da stavi tačku na njihov brak. U tom svom haosu koji ga je zadesio, našla se Aleksandra, koja mu je bila najveća podrška u Beloj kući za vrijeme njihovog boravka u Zadruzi, na čemu joj je on mnogo zahvalan. Aleksandra je sada sama ušla u Zadrugu 6, da bi kako je ona izjavila postala samostalna i sebe obezbjedila.

Preporučujemo