Kada je prije 14 godina odlučila da ozakoni emotivnu vezu sa kolegom Zoranom Živanovićem Jelena Živanović nije mogla ni da pretpostavi da će istoga trena kada i brak krenuti njena borba da se ostvari u ulozi majke. Uprkos velikoj želji i trudu Jelena Zana potomstvo nije dobila što joj je jedna od rijetkih neostvarenih želja, onih za kojima se dugo i tiho pati. Na tu temu ona nikada nije željela da govori, vodeći se krilaticom “Ono što te boli, o tome se ćuti”, međutim na nagovor domaćih medija relativno skoro pristala je da kratko prokomentariše to što sa Žikom nema nasljednike i što joj se nije ostavrila ta želja.

– Sve smo probali, sve, ali ne želim da na taj način privlačim pažnju, to su lične stvari i želim da se zadrži na tome. Znam šta znači voleti dete, ali voleti svoje dete ne znam jer ga nikad nisam imala, a ono što nemaš ne znaš da li ti fali. Nažalost, u našoj zemlji to je dugotrajan proces (usvajanje, prim. aut.), deca se odgajaju u prihvatilištima i ustanovama, što nije dobro. U regionu, recimo, nije tako. Što kaže Žika, mi smo od usvajanja daleko kao Srbija od Madagaskara, ali je dobro pominjati takve stvari. Bitno je da ljudi čuju i postanu svesni koliko se njih bori kada su takve stvari u pitanju – rekla je Jelena, pa dodala da uprkos tome što se kao majka nije ostvarila, umije i ima majčinski koga da voli.

Njeno srce osvojile su kćerke njenog supruga iz prvog braka, te ne krije da se prema njima ophodi kao da ih je rodila. Jelena Zana potomstvo nema ali zato ima Tamaru i Mariju, čija ljubav je liječi.pink.rs | Posle 10 GODINA BRAKA, Jelena iz grupe Zana progovorila o usvajanju dece i vantelesnoj oplodnji (FOTO)

Preporučujemo