Hitmejkerka Marina Tucaković pre tačno dve godine izgubila je bitku sa teškom bolešću. Veliki broj poznatih ličnosti godinama su sarađivali sa njom i bili su njeni bliski prijatelji, a jedna od njih je i Svetlana Ceca Ražnatović, koja je bila veoma vezana za Marinu.

Ceca je veoma teško podnela gubitak Marine, a poznato je da je uvek bila tu za nju tokom njene dugotrajne borbe sa kancerom. Pevačica se na pomen Marinine smrti obratila svojim obožavaocima putem svog Instagram profila, gde je podelila emotivan trenutak sa koncerta na Ušću. Ražnatovićka je tada izrazila duboku zahvalnost prema Marini, uz dodatak da je zbog nje ostala na estradi toliko godina i postala ono što jeste danas. Taj dan je bio poseban, jer je i pored svojih divnih roditelja, oca i majke, Marina bila njen drugi roditelj i osoba od ogromnog uticaja na njenu karijeru.

Ceca je tada sa suzama u očima pred 100.000 ljudi rekla: “Želela bih da se jednoj osobi zahvalim, to je žena koja je stvorila moj novi identitet na estradi, žena zbog čijih tekstova sam ovde gde jesam, večeras ispred svih vas… Hvala joj, mnogo joj hvala.” Njen emotivan govor bio je ispraćen zajedničkim fotografijama koje su svedočile o njihovoj dugogodišnjoj prijateljstvu.Ovaj video je bio praćen Cecinim rečima na društvenim mrežama: “Nedostaješ, jako mi nedostaješ”, uz slomljeno srce.

Preporučujemo