Bivši zadrugar Filip Đukić je rekao da su u rijalii programu Zadruga 6 djevojke i više nego što bi trebalo navalentne i da se one same nude momcima, koji su sa njima. Ovaj voditelj je ispirčao da mu se ni najmanje ne dopada ponašanje ktuelnih učesnica rijaliti programa, pa se tako odlučio osvrnuti na učešće Bilala Brajovića i Aleksandre Mime Nikolić. Bivši zadrugar i voditelj Red televizije kaže da mu se ne dopada ponašanje učesnica rijalitija “Zadruga”.


– U ovoj sezoni devojke su katastrofalne po izgledu, izlaganju i ponašanju, Bukvalno naskaču i napadaju same likove. Kada sam ja bio učesnik rijalitija devojke su bile potpuno drugačije i oko njih si morao ozbiljno da se iscimaš i potrudiš, ovo je sada haos. Izgleda da se sve menja- priča voditelj.

Ovaj voditelj je istakao da je Bilal Brajlović još na nivou osnovne škole i to da je bivši zadrgar Filip Car veći šmekerod njega. On je još zjavio da nije zavodnik i da nikada nije otkrio niti pričao sa kim se on viđao nakon rijalitija.

– Draži mi je Filip Car po svemu od Bilala, jer je mnogo konkretniji, dok jutjuber ima klinačko ponašanje, na nivou osnovne škole to ljubakanje… Car je konkretan, direktan i ima mnogo bolje fore, harizmu i znatno je duhovitiji od njega, barem je za sada tako. Narvano, dečko fura svoj fazon i podržavam ga u tom smislu, jer su devojke katastrofalne. Sebe ne smatram zavodnikom, niti sam sebe tako gledao. Ja sam u penziji, zasitio sam se, dolaze novi ljudi i nove generacije, samo neka cepaju- tvrdi bivši zadrugar.

Voditelj kaže da misli da između Aleksandre Nikolić i Bilala nema ničega, kao i da o Dejanu Dragojeviću ima lijepo mišljene.FILIP ĐUKIĆ SE JAVNO POHVALIO Sam sebi tetovirao polni organ, nećete vjerovati šta je napisao - Aloonline.ba

– Iskreno ne verujem da se Bilal sviđa Aleks, to nema šanse, to je neko moje mišljenje. Mislim da je sve bila neka igra, ne znam šta je htela da postigne. Zadnja opcija je da joj se on sviđa, to mi nije realna priča. Sve to što se izdešavalo sa tom čokoladicom i šta tek može da se desi za devet meseci, ostaje nam da gledamo, pratimo i komentarišemo. Deki je neko o kome imam lepo mišljenje, pogotovo od onog momenta kada mu se desila ta odvratna stvar sa Dalilom, koliko god to glupo zvuči, mislim da je pokazao vedriju stranu. Gledao je svoju ženu sa drugim likom, to je bilo strašno. Dejan je duhovit, mnogo mu brzo radi mozak i jako je duhovit. Imam super mišljenje o njemu i Davidu. Veze nakon rijalitija teško uspevaju, ali iz dosta primera vidimo da je sve moguće, tako da ja puno sreće želim Aleksandri i Dejanu – ističe Filip.

Preporučujemo