Danas oko 10 sat se desila sa0bra*ajna ensreža u kojoj su sm*t0 stradale dvije žene. Do nesre*eje došlo kada se srušio viseći most preko Zapadne Morave kod Ovčar banje. Jedna od njih je, prema nezvaničnim i posljednjim informacijama, nastradala jer se uplela u riječnu travu. Na licu mjesta su upućene mnogobrojneekipe Hitne pomoći, vatrogasci i spsioci.


– Išli smo polako svi preko mosta i u jednom momentu samo je most secnuo i našli smo se pod vodom.

Ovako za beogradski list počinje svoju ispovijest o stra*ičn0m događaju preživjela žena, koja je upala u Zapadnu Moravu kod Ovčar banje, kada je mostić preko koga su prelazili pukao, najvjerovatnije zbog prekomjerenog tereta.


-Nas dvadesetak je išlo preko mosta, on se zaljuljao, držali smo se za ograde i odjednom smo se našli pod vodom. Ta žena što je nastradala, najverovatnije je most poklopio, bila je starija i krupnija.. Verovatno nije znala ni plivati, nije se snašla.. Sva sreća pa je reka mirna, a i nije velika dubina, uspeli smo se nekako izvući, kaže žena, koja je takođe bila pod vodom i koja se na svu sreću spasila.. Kako, ne zna ni ona sama i dodaje:

-Nekako sam isplivala na površinu i onda sam se penjala uz ogradu . Popovi su gore bili i izvlačili nas za ruke i onda je istrčao i moj sin i ponovo uletio sa još jednom osobom koja je bila sa nama u grupi, da pokušaju da spsu tu ženu.

Svi povrijeđeni su hospitalizovani u bolnici u Čačku, troje sa teškim povredama je na odjeljenju Intenzivne nege, zbog povreda ortopedske i neurološke prirode, dok je sedmoro zbrinuto zbog povreda zadobijenih u ledenoj vodi.

Preporučujemo