Kamila Parker Bouls se udala za princa Čarlsa u državnoj službi 2005. godine, iako su njih dvoje bili u romantičnoj vezi više od 25 godina. Iz bakingemske palate na dan Čarlsovog i Kamilinog vjenčanja objavljeno je da Kamila neće nositi titulu princeze od Velsa, koja joj zakonski pripada, i da neće postati kraljica kada Čarls stupi na britanski presto.


Ipak, kraljica Elizabeta II ju je ored samu sm*t odlučila nagraditi i oprati savijest jer nije postala snaha prvi put kada je to Čarls poželio. Priča o Kamilli, pametnoj, obrazovanoj i duhovitoj ženi koju budući kralj Velike Britanije voli cijeli svoj život, seže u sedamdesete godine prošlog vijeka. Kamilla, iako bliska kraljevskoj obitelji, nije bila pogodna za budućeg kralja iako ju je obožavao. Nije imala plavu krv i a bila je sa muškarcima prije nego što je upoznala princa.


Kada je bilo jasno, da kraljica neće dozvoliti tja brak, on je poslan u vojsku, a ona se udala. Nikkad nije dozvolila da je zgazi muškarac. Nakon toga, svijet je upozna prinecezu Dijanu, rođenu u aristokratskoj porodici Spencen i već joj je bio ugovoren brak sa Čarlsom.


Ona je imala samo 20 godina i nije bila intimna ni s kim prije nego što je vidjela Čarlsa i bila je pogodna za princezu iz bajke. U nevjerovatno obožavanju Dijane, svijet je totalno zaboravio da je pristala na ugovoreni brak sa nepoznatim muškarcem, kojeg je prije vjenčanja vidjela deset puta i oslovljavala ga sa “sir”. Kamila inače ne uživa naklonost javnosti, otkad je na vidjelo izašlo da Čarls, jop dok je bio u braku s Dijanom nastavio svoju vezu s njom.

Preporučujemo