Haris Džinović i njegova supruga Melina već godinama uživaju u harmoničnom braku, ali retko dele svoju intimnost s javnošću. Početak njihove ljubavne priče datira još iz 2002. godine, u vreme kada je Melina bila studentkinja na trećoj godini, a sudbonosni susret se odigrao u srcu Sarajeva.”Dok smo šetali sarajevskim ulicama, Melina i ja smo naišli jedno na drugo, gotovo kao da nas je sudbina spojila. To se dogodilo sasvim spontano, bez ikakvog planiranja. Za sada, naša ljubavna priča teče glatko, a šta će budućnost doneti, ostaje nam da vidimo. Naša veza je započela kao avantura, i ni jedno ni drugo nismo očekivali da će nas dovesti do ovde”, ispričao je jednom prilikom popularni pevač.Kako je istakao, postepeno su osetili želju da svoju ljubav ozvaniče na neki poseban način, pa su počeli da razmišljaju o proširenju porodice.

“Jednog dana smo se jednostavno pogledali i rekli: ‘Hajde da dobijemo dete!’ Niko od nas nije znao da li će ovo biti priča za celog života, ali smo se odlučili krenuti tim putem”, naglasio je Džinović. “Ja sam se strastveno zaljubila u svog supruga i krenula s njim bez mnogo razmišljanja o svemu drugome. Na kraju se ispostavilo da je to bila odlična odluka. Mada, moram priznati da su šanse za uspeh u takvim ‘iskračivanjima’ poput našeg zaista male. ‘Blic brakovi’ često završe ‘ekspres razvodima’, ali mi smo se nekako povezali na dubljoj ravni”, dodala je Melina.Prema njenim rečima, od početka je očarala njen suprug Harisa načinom razmišljanja i životnom filozofijom, a ta veza i privlačnost nisu se promenili ni tokom proteklih godina.

Haris je, u jednom od retkih intervjua, priznao da su se on i Melina “jednostavno našli”, ali je naglasio da početak njihove veze nije bio bez izazova. Razlika u godinama između njih dvoje izazvala je inicialni otpor njenih roditelja prema njihovoj romansi.”Na početku, Melinini roditelji nisu bili oduševljeni našom vezom, posebno zbog velike razlike u godinama”, priznao je pevač u jednom intervjuu za Gloriju.”Mi provodimo 24 sata dnevno zajedno, ali to je zapravo mudra odluka jer savršeno funkcionišemo zajedno. Naša veza je rezultat slučajnosti, iako priznajem da nisam lak sagovornik. Zahtevam puno pažnje, ali nisam ni sanjao da u meni postoji deo plastelina koji se može oblikovati”, zaključio je Haris, oslikavajući duboku povezanost koja ih je spojila i ojačala tokom godina.

Preporučujemo