Vest o preminuću poznate američke influenserke Mile de Hesus, koja je dostigla slavu nakon dramatične transformacije u procesu gubitka težine, širi se putem “Jam Press”. Pretpostavlja se da je 35-godišnja Instagram zvezda brazilskog porekla doživela srčani zastoj kao uzrok svoje smrti.Mila De Hesus, rođena u Brazilu, ali živela u Bostonu, preminula je u petak, četiri meseca nakon venčanja sa suprugom Džordžom Kovšikom. Ostavlja za sobom četvoro dece iz prethodnog braka.

Nekoliko meseci pre tragičnog događaja, De Hesus je podelila sa svojim pratiocima da je od jula suočena sa psorijazom, kožnom bolešću koja uzrokuje svrab i ljuskanje. U oktobru je na Instagramu opisala svoje iskustvo suočavanja sa ovom situacijom, ističući da je 80 odsto njenog tela bilo zahvaćeno.

Inače, pre šest godina, influenserka rođena u Bahiji prošla je kroz ozbiljnu operaciju mršavljenja, a taj ključni trenutak je obeležila u novembru na svom Instagram profilu, gde su prikazane slike njenog tela pre i posle pomenute procedure.

Preporučujemo