Njapoznatija pjevačica u našoj zemlji, ali na cijelom Balkan, Svetlana Ceca Ražantović, već decenijama unazad je prisutna na javnoj estradnoj sceni i ona važi svakao za jednu od najvećiih zvijezda svih vremnea na našim prostorima. Njojmnog, osim na vokalnim sposobnostima mnogi mogu da pozavide i na fizičkom izgledu. Naie, iako je svaki njen korak podbudnim okom javnosti, pojedini detalji iz njenog života su do saa bili nepoznati i nedostupni našoj javnosti.

Naime, srpska majka, kako je mnogi nazivaju, Ceca je sada donijela odlku da avno porgovori o nekim bolnim trenucima sa kojim se morala suočiiti, kada je prije skoro trideset godina izguila bebu, samo mjesec dana prije njene udaje za njenog izabranika Želja Ražnatovića Arkana.

 

– Izgubila sam bebu u trećem mesecu trudnoće -rekla je ova slavna pjevačica nakon 27 godina, kada je pdlučila da prekine šutnju u njenom dokumentarno-igranom serijalu “Ceca šou”.


Naime, ona je imala spontani po-*ačaj samo mjesec i po dana, prije nego što je sa Arkanom stala na ludi kamen 19. februara 1995.

– Dogovorili smo svadbu u februaru, čekali smo bebu. U međuvremenu sam izgubila bebu, ali smo termin svadbe tada ostavili. Nismo ga menjali, 19. februara 1995. godine smo se venčali – ispričala je Ceca u spomenutom šou.

Ovo je prvi put da je pjevačica ispričala da je prije Veljka i Anastasije čekala dijete sa Arkanom. Kako se saznaje Željko nije želio da iko sazna za to, pa je sve do sm*ti čuvao ovu tajnu. Povjerio se samo kumu Borislavu Peleviću i naglasio mu da drži jezik za zubima.

– Arkan je za gubitak deteta ispričao samo kumu. Rekao mu je: “Ceca je izgubila bebu. Nikom ni reč o tome!” Pošto mu je Pelević bio odan prijatelj, tajnu je odneo u grob – kaže izvor blizak porodici Ražnatović.

Poslije svadbe, pjevačica je ponovo ostala u drugom stanju pomoću vantjelesne oplodnje.

– Željko i ja smo i dalje želeli decu, ali nisam mogla da zatrudnim. Zato sam otišla u bolnicu “Narodni front” na vantelesnu oplodnju. Pokojni suprug me je podržao i učestvovao sa mnom u kompletnom programu, iako je bilo evidentno da on nije imao problem, budući da je imao već sedmoro dece – ispričala je Ceca, koja je u decembru 1996. godine rodila sina Veljka. Godinu i po dana kasnije pjevačica je na svijet donijela i kćerku Anastasiju. Porodičnu idilu prekinula je ogromna tra*edija. Arkan je u*ijen u hotelu “Interkontinental” 15. januara 2000. godine.

Preporučujemo