Prošlo je deset godina otkako nas je napustila, ali Jelena Genčić, cijenjena trenerica u svijetu tenisa, ostavlja neizbrisiv trag u našim srcima i sjećanjima. Njezin nevjerojatan doprinos i utjecaj na teniski svijet nikada neće biti zaboravljeni. Njeno ime zauvijek će biti povezano s otkrićem našeg šampiona, Novaka Đokovića, i njegovim putem do slave.

U jednom od njenih rijetkih intervjua za tabloid “Svet” iz 2011. godine, Jelena Genčić prisjetila se svog vremena s Novakom Đokovićem i njegovom obitelji. Iako je prošlo mnogo vremena, njezino naslijeđe ostaje živo i inspirira nas.U Srbiji, čini se, postoji mišljenje da je upravo Jelena Genčić najzaslužnija za Novakov uspjeh. No, kako to često biva, društvo može biti preokupirano samim sobom. Jelena Genčić nikada nije težila slavi; njezin rad u tenisu bio je isključivo iz ljubavi prema tom sportu. Iako je njezin doprinos neosporno velik, mnogi su je kolege ignorirali ili zanemarili. Jelena nije bila sklona agresivnoj promociji i samopromociji, što je razlog zašto ju se rijetko spominje u medijima.

Novak je nekoć nazivao Jelenu svojom “teniskom majkom,” no u posljednje vrijeme to se rijetko čuje. Razlog tome ostaje nepoznat, iako mnogi smatraju da je Jelena Genčić previše skromna i nevoljna istaknuti se.Jelena Genčić također ističe svojim jedinstvenim pristupom odijevanju. U svijetu gdje su umjetna ljepota i plastične operacije postale norma, Jelena ostaje dosljedno vjerna sebi i svojoj prirodnoj ljepoti. Njezin autentičan izgled osvježava i inspirira mnoge.

Pregledavajući njen Instagram profil, primijetit ćete da se Jelena predstavlja bez umjetnih dodataka i korekcija. Ovo je rijetkost u današnjem svijetu društvenih mreža, gdje se često teško razlikuje ono prirodno od umjetnog. Jelena Genčić hrabro i ponosno pokazuje svoj prirodan izgled, podsjećajući nas da prava ljepota dolazi iznutra.Njezin uspon u svijetu tenisa i nepokolebljiva odanost svojim principima čine Jelenu Genčić posebnom osobom u teniskoj industriji. Njezin prirodan izgled i autentičnost podsjećaju nas da prava vrijednost dolazi iznutra i da je autentičnost uvijek važnija od nametnutih standarda ljepote. Jelena Genčić ostavlja neizbrisiv trag u svijetu tenisa, a njezin doprinos nikada neće biti zaboravljen.

Preporučujemo