U posljednjih nekoliko godina sve je veći trend i sve češća pojava, kako u našoj zemlji tako i na cijelo Balkanu da žene sve više dobivaju potomstvo poslije četrdesete godine svoh života. Tako je bilo i sa današnjom akterkom našeg članka, kojeg donosimo u nastavku. Naime, kada je u 42. godini svog života saznala da će postati majka, trudna Danijela Vranješ se susrela sa jako velikom osudom javnosti, najprije zbog toga što se na majčinstvo odlučila u toj dobi i to pošto je okončala svoju vezu sa emotivnim partnerom.

Ko se ovome nadao? Danijela Vranješ na pragu šeste decenije pokazala trudnički stomak (FOTO) || Story.rs

Mnogima je to bilo jako začuđujuće, ali ne i ovoj glumici koju je publika inače zapazila u filmu “Munje”.

– Uopšte ne kapiram zašto je šokantna vest ako je žena trudna u 42/43.godini. Pa to da ne može ne bi se dešavalo prirodnim putem. Mnoge mlade žene ne mogu da rode i to nema veze sa godinama. Neodgovorno je o deci razmišljati tako površno pa ih zbog godina praviti sa pogrešnima i u pogrešnom trenutku. Žene drage čuvajte svoje telo i ne slušajte malograđanske komentare. Jer, kad Monika Beluči rodi dvoje u 42-oj i 44-oj, ona je i dalje seksi lepa i poželjna… A ovde si sve najgore i čaršija se pita šta si čekala do sada. Apelujem na malo više poštovanja svačije individualnosti. Nismo svi isti. Ja sam lepa i mlada i plodna, što i vama želim – poručila je tada trudna Danijela Vranješ.

Ko se ovome nadao? Danijela Vranješ na pragu šeste decenije pokazala trudnički stomak (FOTO)
Prvo i jedino što je mnogima palo na pamet je to da se Danijela odlučila da svojoj kćerki Emi podari brata ili sestru, ali ipak u opsiu glumice jasno se vidi da je slika jako stara i da je nastala u periodu kada je ona prvi put bila u drugom stanju.

Preporučujemo