Već više od dvije godine Simon Dorante-Dej ne prestaje da privlači pažnju javnosti i štampe, tvrdeći kako on kaže da je dijete koje je rođeno iz ljubavi sadašnjeg kralja Čarlsa III i njegove supruge Kamile.

Simon Čarls iz Australije uvjeren je da je sin novog britanskog kraljevskog para. Rodio se kada je Čarls imao 17, a Kamila 18 godina. Ovaj 56-godišnjak čije je srednje ime Čarls, zahtjeva DNK analizu kojom želi da dokaže da je biološki sin britanskog kralja i njegove supruge Kamile.

 

Simon se rodio 5. aprila 1966. u Hampširu, ali trenutno živi u Australiji. Porodica koja ga je odgajala, usvojila ga je kada je imao svega 18 mjeseci. Da princeza Dijana nije pogi*ula u automobilskoj nesreći 1997. godine u Parizu, Simon tvrdi da bi cijeli svijet saznao za njega.

King Charles' alleged Australian love child Simon Charles Dorante-Day drops  DNA bombshell | PerthNow
Ovaj čovjek, koji je njihov navodni sin je izjavio da je tužan nakon saznanja za sm*t svoje “bake” kraljice Elizabete II i da je ostao šokiran zbog toga što je Vilijam proglašen princom od Velsa, a ne on, koji bi trebao da bude pravi i jedini nasljednik.

King Charles' alleged love child wants court to order DNA test |  news.com.au — Australia's leading news site
– Teško je ne shvatiti to što je Čarls imenovao Vilijama princa od Velsa samo kao šamar – rekao je on za News7.

– Ne želim tako da se osećam, ali tako je. Samo mislim, najmanje što Čarls može da uradi jeste da mi da odgovor – prizna me. On daje Vilijamu takvu titulu, pa gde je moj odgovor? Gde je moj DNK test? Ako mi nisi otac, onda dokaži da nisi – kaže Sajmon.

The Queen: Man who claims he's Charles and Camilla's secret son can't look  at his children
Dorante-Dej je uzvratio onima koji tvrde da on ove optužbe iznosi samo radi lične finansijske koristi i otkrio da nije tako nego da on samo i jedino želi pravdu.

Preporučujemo