Stefn Đurić poznatiji kao Rasta je kao što se već zna, bio u braku sa našom poznatom pjevačicom Anom Nikolić. Brak nije dugo potrajao, ali je iz tog braka sa Anom dobio kćerku Taru. Stefan Đurić Rasta kaže da je ćerka Tara upoznala njegovu partnerku Mariju Balaban, pa naglasio da su uspostavili odličan odnos.

Kako je i sam izjavio njih dvije se super slažu, što mu je najbitnije, s obzirom da sam odgaja dijete i da nema nikakvu pomoć bebisiterke. Tu mu dosta pomaže njegova djevojka Marija.


On kaže da je njegova kćerka Tara navikla sa Marijom da funkcioniše kao i sa svojom majkom Anom. Tara voli lijepe žene i to je nešto što joj odmah zapadne za oči. Prvo detaljno pogleda nokte, kosu, i sve ostalo. To joj je kako on kaže, u svakom momentu bitno, iako ima samo pet godina.


Njegova malena nasljednica je nedavno prisustvovala i njegovom koncertu na Ušću.

– Svi moji u familiji su mi govorili da nisam normalan, kako da vodiš dete na koncert u pola 12. Ranije smo se dogovorili ako bude jedne noći zaspala ranije može da ide. Ona je na silu zaspala. Sve je uradila samo da bi išla na koncert. Kad joj nešto obećam to mora da se desi. Izdržala je sve i stvarno sam ponosan na nju- ističe Rasta.

Stefan se zatim osvrnuo na probleme s kojima se susreće u roditeljstvu.

– Što Ana kaže tek će mi teško pasti, sad nisu to ti problemi. Kad bude krenula škola, dečko, ko su roditelji, šta su, šta rade… Posle pogledam i sa druge strane i taj dečko će isto pitati, a ko su Tarini roditelji i šta rade? Onda se svrstaš u jedan uragan problema koji će me tek zateći. Nisam spreman na to – rekao je on.

Razlika između njegove partnerke i njega je 10 godina, ali mu kako on kaže nije problematična.

– Funkcioniše tako što smo se mi tako dobro našli. Zavisi šta je čovek u životu prošao, kako se snalazio, koja mu je životna etika, što bih rekao. To je mnogo bitnije od godina. Upoznao sam mnoge ljude koji su stariji, a ponašaju se dosta nezrelo. Tako da, nekada godine nisu uopšte bitne.

Preporučujemo