Miloš Bojanić, priznati pevač, nedavno je razgovarao o svojim namerama da proda svoju luksuznu vilu u Baošićima, koju je nedavno temeljito renovirao i u koju je uložio značajna sredstva. Prilikom razgovora, prisjetio se svojih izazovnih početaka i teškog puta do uspeha. Tokom projekta obnove vile, slikari, keramičari i električari su radili samostalno, dok sam sve ostale zadatke obavljao sam. Odlučio sam se suočiti s činjenicom da će moje nasleđe biti uspomene na moju muziku i domove koje sam izgradio, a koji će mi služiti kao svojevrsni lični spomenici. Međutim, čvrsto sam odlučio da prodam svoj dom, jer sam shvatio da sve što sam uradio i izgradio nosi značajnu odgovornost.

Organizovanje događaja poput venčanja i proslava u mojoj kući postalo je veliko breme, što me navelo na odluku o prodaji. Moja trenutna ambicija je da kupim jahtu opremljenu kabinom, toaletom, kuhinjom i frižiderom. Moja supruga i ja ćemo imati studio apartman na brodu, što će nam omogućiti da provodimo vreme na vodi, pecamo i spavamo na moru. Kuća je postala prevelika obaveza. Osećam odgovornost da posvetim najmanje 10 minuta svog vremena tokom tri meseca 12 određenim porodicama, nakon čega sam slobodan. Trenutno smo smešteni u stanu u Novom Sadu, koji iznajmljuje moja supruga. Putujemo, uživamo u izletima i prepustili smo se slobodnim aktivnostima. Moj prijatelj Mikica i Bojana su često prisutni, dok su Banine ćerke sada odrasle, pronašle svoj put u životu i završavaju školovanje, imajući svoje planove. Bane je izuzetno društven i uspešno ispunjava svoje obaveze.

Miloš se prisjeća svog detinjstva i ranih životnih iskustava. Kada sam se doselio ovde u početku, suočio sam se sa mnogim izazovima. Paralelno sa školovanjem, radio sam kao fizički radnik u građevinskoj firmi. Moju karijeru sam započeo kao saobraćajni inspektor, da bih kasnije napredovao do pozicije direktora kompanije. Počeci ovog putovanja bili su izuzetno naporni; obavljao sam teške poslove pre nego što sam preuzeo odgovornosti koje su bili lakše upravljati. Suočavanje s tim teškoćama predstavljalo je izazov za svakoga. Pevač je kasnije priznao da, bez obzira na to što uvek stavlja druge na prvo mesto, ne bi ništa promenio da mu se pruži prilika da počne ispočetka. Tokom intervjua, osetio je snažne emocije dok je delio ova iskustva.

Moje detinjstvo bilo je prilično obično i skromno. Kao seljačko dete, počeo sam obavljati kućanske poslove već sa 14 godina. Za svoj 18. rođendan, otac mi je poverio brigu o njegovim konjima. Kada su moji sinovi napunili 18 godina, dobili su automobile kao poklon. Kao mladi zanatlija, počeo sam zarađivati za život sa ocem već sa 15 godina. Ulagao sam u svoje poslove i sagradio kuće za svoje roditelje i decu. Ponekad razmišljam, “Kome zapravo pripadam?” i često se potpuno preplavim emocijama dok izvodim svoju pesmu “Sagradio sam sve kule.” Istina je da uvek stavim sebe na poslednje mesto; to je jednostavno deo moje prirode. Takođe, gajim veliku strast prema vintage automobilima. Bojanić je s tugom priznao da se često susreće s podsmehom zbog svoje strasti prema starim automobilima i mlađim romantičnim partnerima. Treba napomenuti da je Bojanić poznat po svojim mnogobrojnim hitovima, a jedan od najpoznatijih je “Oči zelene”.

Preporučujemo