Boško Bubanja, renomirani organizator svadbi i raznih proslava, nedavno je bio gostujući u Jutarnjem programu na televiziji “Pink”, gdje je otkrio neka od najzanimljivijih događaja s vjenčanja kojima je prisustvovao. Jedna od tih neobičnih priča uključivala je mladu ženu koja je odlučila odnijeti kuverte s vjenčanja.

Nije rijedak slučaj da se na svadbama dobiju prazne kuverte iako se očekuje da unutar njih bude novac. Prema riječima Boška Bubanje, pojava “praznih kuverti” na vjenčanjima je prilično uobičajena. S vremenom, sve je teže pronaći originalne darove, pa se sve više koriste kuverte kao način darivanja. To je dovelo do situacije u kojoj neki gosti dolaze na događaje s praznim i neiskazanim kuvertama. Na manjim svadbama s popisom uzvanika lakše je prepoznati one koji su donijeli prazne kuverte. Mladenci često sumnjaju da su im gosti zamijenili pune kuverte praznima.Kako bi spriječili takve incidente, koriste se sigurnosne vrećice koje se čuvaju u sefu unutar mjesta događaja. Nakon što se vrećica zapečati, ne može se otvoriti bez vidljivih znakova manipulacije. Bubanja vjeruje da je to najefikasnija preventivna mjera protiv ovakvih situacija. Važno je napomenuti da prazna kuverta ne mora nužno značiti da gost nema dar za mladence, već da možda želi ostati neprimjetan.

Kao što Boško Bubanja ističe, trenutno je norma da se na vjenčanjima naplaćuju visoke cijene, a neka su čak i iznad prosječnih. Sveopći porast troškova života odražava se na sve segmente, uključujući i svadbeni sektor. Večera za dvije osobe u restoranu sada košta oko 3.000 dinara. Sami događaji svadbenih svečanosti postaju sve skuplji, budući da gosti često ostaju na proslavi i do osam sati, tijekom kojih konzumiraju hranu i piće. Svi ti troškovi se akumuliraju, što čini sudjelovanje na takvim događanjima sve skupljim.

Naposljetku, Bubanja se prisjetio nekih neobičnih situacija koje su se dogodile tijekom svadbenih proslava na kojima je bio angažiran. Većina tih događaja i poklona bila je vrlo ugodna iskustva. Velikodušni gosti čak su mladencima darivali apartmane procijenjene na 100.000 eura. Međutim, bilo je i neugodnih incidenata, poput slučaja kada je mladenka nestala s svim kuvertama u svoju sobu prije završetka vjenčanja, prije otprilike godinu i pol. Ostaje neizvjesno je li otišla s bivšim dečkom ili nekim drugim razlogom. Ranije su gosti donosili poklone na svadbu, ali se dogodilo i nekoliko smiješnih situacija, kao što je sestra mladenke koja je slučajno ispustila 30 kompleta escaigea niz stepenice. Kuma je uzela set za sol i papar, ali su je morali diskretno zamoliti da ga vrati. Kada je prijateljima rekla o incidentu, i oni su vratili svoje setove jer su bili uhvaćeni. Boško Bubanja zaključuje da se tijekom svadbi može dogoditi raznovrsnih situacija koje često ostavljaju svima uključenima u nezaboravnim anegdotama.

Preporučujemo