Crnogorska blogerka Vasilisa Nurković, supruga brutalno ubijenog Zijada Nurkovića, pripadnika škaljarskog klana i kuma pokojnog Alana Kožara, kojeg je nepoznati napadač ubio u travnju 2019. u Malagi, Španjolska, dok je bila trudna s njihovim djetetom, nedavno se pohvalila na društvenim mrežama da je na jednom veselju uhvatila bidermajer.

Ponovimo događaje iz travnja 2019. kad je nepoznati napadač prišao automobilu u kojem je Zijad Nurković vozio, ispalio kišu metaka, a Vasilisa je bila suvozač i to u kasnoj fazi trudnoće. Srećom, nije bila ozlijeđena, a njihovo dijete koje se nalazilo na stražnjem sjedalu automobila također nije ozlijeđeno. Napadač nije pronađen, a Vasilisa je navodno nakon toga započela vezu s jednim “žestokim” momkom, čije ime pažljivo skriva od javnosti, a sumnja se da je povezan s škaljarskim klanom.

Svakodnevno svojim pratiteljima na društvenim mrežama obavještava o svojim koracima. Tako je nedavno bila u Beogradu na svadbi i pohvalila se da je uhvatila bidermajer. U izazovnom zelenom kompletu privukla je mnogo pozornosti, a ispod slike nizali su se komentari o njezinom izgledu.Valja napomenuti da se Vasilisa 2017. godine udala za Zijada Nurkovića, s kojim ima dvije kćeri. Često na svom profilu objavljuje fotografije i stihove posvećene Zijadu Nurkoviću, za kojeg se sumnja da je bio važna osoba u klanu Alana Kožara.Vasilisa ima novog partnera čije lice pažljivo skriva od javnosti, ali ga često spominje na društvenim mrežama. Nerijetko mu posvećuje pjesme, stihove i hvali se poklonima koje dobiva od njega.

Također, vrijedi napomenuti da se Vasilisa našla u središtu skandala u kolovozu kada su crnogorske Vijesti objavile prepisku među članovima kavačkog klana, na čijem čelu je bijegli Radoje Zvicer, korumpiranim crnogorskim policajcima, uključujući uhićenog Petra Lazovića i bjegunca Ljubu Milovića. Prepiska je ukazivala na to da je Vasilisa bila u vezi sa škaljarskim klanom, što je izazvalo veliku pažnju medija.Pojedinosti u prepisci sugeriraju da je jedan pripadnik škaljarskog klana, koji je navodno trebao postati svjedok-suradnik, imao informacije o počiniteljima barem 20 ubojstava. Kavačani su tada napisali poruku u kojoj su izrazili namjeru da ga otme, što su navodno i učinili.Nakon što je obitelj Nurković saznala da je ta osoba postala suradnik, članovi kavačkog klana slali su prijeteće poruke. Radoje Zvicer, glavni vođa kavačkog klana, je čak napisao da je “škaljarac” koji je bio u vezi s Vasilisom trebao šutjeti.

Preporučujemo