Milan Dinčić Dinča je nedavno dao svoje viđenje ogromnog uspeha koleginice Aleksandre Prijović, ali je takođe podelio i informacije o svojim privatnim biznisima koje vodi sa suprugom. Nekadašnji favorit “Zvezda Granda”, Dinčić Dinča, povukao se iz medija poslednjih godina, ali sada otkriva da nije potpuno napustio muziku. Nastupa gotovo svaki vikend po dijaspori, ističući da mu je porodica najvažnija i da nema cenu zanemariti tu dimenziju života.

“Da budem iskren, malo sam se povukao. Ulazim u neke srednje godine, gde je porodica postala prioritet. Ranije me privlačila karijera, sjaj, događaji – sve to je bilo u mom fokusu dok nisam imao porodicu. Sada sam pronašao ravnotežu, s dovoljno posla s jedne strane i s posvećenjem supruzi i deci s druge. Moram da podignem i vaspitam svoju decu, jer supruga ne može sve sama, obavljajući odgovoran posao. Dok su deca u vrtiću preko dana, drugi deo dana posvećujem njima. Iz tih razloga sam se donekle povukao i rizikovao sa karijerom, ali mislim da sam zbog toga dobio mnogo više”, poručio je Dinča, ističući da smatra da nikada nije kasno postići veliki uspeh u muzičkoj karijeri.

Govoreći o svojim kolegama iz “Zvezda Granda”, Dinčić je otkrio da je ostao blizak sa Dušanom Svilarom, Nemanjom Stevanovićem i Slobodanom Batjarevićem Cobetom.Pored muzike, Dinčić ima i privatni biznis: “Da, supruga i ja vodimo privatni vrtić i jedan lokal brze hrane. Tu smo fokusirani, radimo tokom nedelje, dok vikendom nastupam na privatnim proslavama. Od samog početka sam bio uključen u posao oko vrtića, više kao spoljni saradnik.”Nedavno je postao medijski centar pažnje kada je zajedno sa suprugom spasio ženu i bebu od nasilnika. “Oni su sada sigurni, dobro su. Pomogli smo im na ljudski način, uradili smo ono što je bilo u našoj moći. Nasilniku ne znamo sudbinu”, izjavio je Dinča.

Na pitanje o komentaru Jelene Karleuše da joj je Saša Popović rekao da nije zvezda u Srbiji, već da je zvezda Dinča, pevač je rekao: “Primio sam to od jednog druga. Meni je bilo simpatično. Sale je zaista lud, ali spreman je da napravi šou. Možda je to bio način da izazove Karleušu i stvori haos. Te 2007. godine, bili smo toliko popularni da nisam mogao normalno otići do prodavnice.”Dinčić je takođe prokomentarisao uspon Aleksandre Prijović, nazivajući je “pevačkim Novakom Đokovićem”. Čestitao joj je na impresivnom uspehu i istakao da je ona zakucala za sva vremena, postavši megazvezda koja će uvek biti u vrhu, bez obzira na to šta snimi u budućnosti.

Preporučujemo