Sin najveće zvijezde folk muzike Srbije, ali i regiona, Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, seveć nekoliko godina unazad povukao sa javne scene i posvetio se svojoj porodici i porodčnom životu. On nikada nije krio da je pored svoje supruge Bogdane i sina Željka pronašao istinku sreću, a sada je sa javnosti odlučio da podjeli sretnu vijest da je njegov supruga Bogdana u drugom stanju.


Kako domaći mediji ekskluzivno saznaju, ova lijepa Cecina snajka je u trećem mejsecu trudnoće, i nosi dječaka, a Veljko je odlučio da se nasljednik zove Krstan, kako se zvao i deda njegovog pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana.

-Bogdana je u trećem mesecu trudnoće, za oko pola godine očekuju dolazak još jednog člana porodice. Iako već više od mesec dana znaju da je trudna, Ražnatovići su želeli da kriju ovu vest bar do ulaska u peti mesec Bogdanine trudnoće – rekao je izvor blizak porodici i dodao da je za otkrivanje prije vremena zaslužan upravo Veljko, koji nije mogao da izdrži a da ne podjeli sa cijelim svijetom da će po drugi put postati otac, ali i da sazna kog će pola biti beba.

-Otkako je saznao da mu je supruga u drugom stanju, Veljko je bio uveren da nosi dečaka. Bogdani je bilo svejedno kojeg pola je beba, njen suprug je svom silinom želeo još jednog naslednika, a Ceca je bila ubeđena da će joj snajka podariti blizance. Cecina sestra Lidija ima blizance, pa je shodno tome mislila da će taj gen preći i na Veljka. Čak su se u jednom trenutku kladili da li Bogdana nosi dečaka ili dvojke- objašnjavao je atmosferu iz doma Ražnatovića sagovornik, koji je potom otkrio kako će se nasljednik zvati.

-Iako je veoma mlad, Veljko je veoma tradicionalan momak. On je svom prvom sinu dao ime po pokojnom ocu, a drugom nasledniku odlučio je da da ime koje je nosio njegov pradeda, odnosno Arkanov deda. U pitanju je ime Krstan koje je grčkog porekla, a znači neustrašiv, hrabar, onaj koji prelazi sve prepreke- otkrio je izvor, pa rekao da pripreme za dolazak prinove uveliko teku.

Ovako izgleda Bogdana Ražnatović u trećem mesecu trudnoće! - Alo.rs
-Za sada mali Željko nije ljubomoran na činjenicu da će uskoro dobiti brata. Svi ga polako pripremaju na dolazak bebe, a roditelji su odlučili da će njihovi sinovi spavati u istoj sobi. Trenutno se Željkova soba preuređuje, kupuju se prve stvari za novog člana ove mnogobrojne porodice kako bi kada dođe do Bogdaninog porođaja sve bilo spremno- završio je izvor.

Preporučujemo