Svaki učesnik u rijaliti programu “Zadruga” neposredno pred sami ulazak u imaginarijum mora proći strogo svaku zdravstvenu provjeru. Jedna od učesnica koja je potpisala ugovor za ulaak u ovaj rijaliti nije prošla na sistematsom pregledu, a razlog tome je ni manje ni više nego po*na bolest, koju su jj ljekari ustanovili na rutinskom ginekološkom pregledu. S time je odmah izgubila bilo kakvo pravo da postane ravnopravni član i takmičar “Zadruge 6”.


Sistematski pregled zadrugara obavezan je za sve potencijalne učesnike, a to podrazumijeva nekoliko provjera.

– Svi zadrugari odlaze na pregled kod ljekara opšte prakse, psihijatra, psihologa, vade krv, testiraju se na HIV, posjećuju ginekologa i urologa – rekao je dobro obaviješten izvor jako blizak produkciji.

Djevojka koja je jako dugo najavljivana kao takmičar u ovom rijalitiju, a prethodno je bila jedan od učesnika nekog drugog rijalitija, išla je kao i svi, na sistematski pregled, da bi se ispostavilo da neki parametri nikako nisu u redu.

Ipak, čelnici produkcije nisu smatrali i pomislili da je u pitanju ozbiljan problem, te su je ipak odlučili pustiti u karantin sa svim ostalim zadrugarima, misleći da će se taj problem jako brzo riješiti.

– Vi vrlo dobro znate da svaki učesnik po ulasku u „Zadrugu” mora da bude zdrav, tako da su čelnici produkcije zahtijevali da djevojka uradi još jedan sistematski pregled na dan ulaska u rijaliti – priča izvor za domaće medije.


– Ništa nisu htjeli da prepuste slučaju, te je ujutru u pratnji obezbjeđenja otišla na pregled.

Ovaj izvor je odlučio da ispriča šta se desilo kada je ova djevojka uradila drugi pregled.

– Kada je došla na drugi pregled, svi testovi su bili u redu, osim jednog. Na ginekološkom pregledu se ispostavilo da djevojka ima spolnu bolest koju dugo nije liječila, a uzimajući u obzir u obzir tip bolesti, shvatili smo da problem ne može da se riješi za nekoliko dana. Budući da je njeno stanje vrlo ozbiljno, produkcija je donijela odluku da joj ne dozvoli ulazak u Bijelu kuću i da se ravnopravno takmiči sa ostalim učesnicima rijalitija. Zamislite da je ušla u rijaliti i ima intimne odnose s nekim. Ne samo da bi zarazila tog nekog nego bi napravila problem svim zaposlenim, a prvenstveno ljekaru koji ju je pustio da sa zarazom uđe u rijaliti. Hvala bogu pa se izuzetno vode računa o zdravstvenom stanju svih učesnika. Tačno je da je pitanju spolna bolest zbog koje nismo smjeli da je pustimo u rijaliti. Ona je maloprije napustila Šimanovce i uputila se kući, gdje će se pridržavati ljekarskih uputa kako bi joj se stanje stabilizovalo. Ukoliko se bude izliječila, naknadno će biti donesena odluka da li postoji mogućnost da se vrati u rijaliti. Pošto se radi o bolesti koja se liječi duži vremenski period, ne mogu da kažem sa sigurnošću šta će se dešavati u njenom slučaju. Pokušali smo da saznamo o kojoj se konkretno bolesti radi, međutim, ostali smo uskraćeni za tu informaciju. Ali ukoliko se logički razmisli, može se zaključiti da je u pitanju ozbiljna bolest, budući da se liječi duži vremenski period-završio je izvor.

Preporučujemo