Potresna pogibija Amara, sina poznate bosanske pjevačice Lejle Šabić, izazvala je duboko sažaljenje i šok u cijeloj javnosti. Nažalost, Amar je napustio ovaj svijet u svojoj 27. godini u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 27. oktobra u blizini grada Tuzle. Nesreća se odigrala oko 16.50 sati na putu koji povezuje južnu i sjevernu saobraćajnicu, u kojoj je sudjelovao autobus javnog prevoznika, a Amar je bio među putnicima.

Detalji ove tragične nesreće i okolnosti pod kojima se dogodila još uvijek nisu potpuno razjašnjeni, što dodatno produbljuje tugu i zaprepaštenje koje obitelj i prijatelji mladića trenutno osjećaju. Amar je bio iskusan vozač i sudjelovanje u ovakvoj tragediji dok je bio na putovanju šokiralo je sve koji su ga poznavali.

Pjevačica Lejla Šabić, majka preminulog Amara, izrazila je svoju duboku tugu na društvenim mrežama. Na svom Facebook profilu zamijenila je svoju uobičajenu profilnu fotografiju crnom pozadinom i objavila umrlicu svog sina. Sahranjivanje mladog Amara odvijalo se u ozračju neopisive tuge, gdje su se svi prisutni sjećali dragog mladića i izražavali svoju duboku tugu. Ova tragedija nas podsjeća na krhkost života i potrebu za većom opreznošću u saobraćaju. Amarova prerana smrt ostavlja dubok trag žalosti unutar obitelji i prijateljskog kruga, dok cijela zajednica suosjeća s njihovim gubitkom i tjeskobom tijekom ovih teških trenutaka.

Vijest o tragičnom gubitku Amara, sina Lejle Šabić, duboko je dirnula mnoge i izazvala šok u široj javnosti. Amar, mladić u svojim 27 godinama, koji je još imao mnogo planova i snova pred sobom, prerano nas je napustio u stravičnoj saobraćajnoj nesreći. Ova vijest je iznenadila mnoge jer se radi o mladom čovjeku s cijelim životom ispred sebe, a njegova majka, poznata pjevačica Lejla Šabić, bila je omiljena i cijenjena u cijeloj regiji. Osim iznenađenja, vijest je i duboko potresla jer se radi o gubitku mladog života te teškoj tragediji koja je pogodila obitelj i prijatelje Amara. Gubitak djeteta donosi nepodnošljivu bol i tugu, a mnogi iskazuju sućut i solidarnost obitelji Šabić u ovim teškim trenucima.

Preporučujemo